Sebastian Seredinschi din Profu’, relație de dragoste cu o actriță din serialul Vlad? Detalii neștiute

Sebastian Seredinschi din Profu', relație de dragoste cu o actriță din serialul Vlad?

De regulă, arta unește, iar despre asta se vorbește și în cazul lui Sebastian Seredinschi din Profu’ și o actriță din Vlad. Detalii nețiute despre ei doi.

Sebastian Seredinschi din Profu’, relație de dragoste cu o actriță din serialul Vlad?

Sebastian Seredisnchi este parte a găștii lui Smiley, la HaHaHa Production, și fost participant la ”Vocea României”, care poate fi văzut acum evoluând în noul serial de la Pro TV, ”Profu’”. Provocarea, căci în actualul proiect interpretează un bătăuș, pe Sorin, a venit după rolul din musical-ul ”Mamma mia”. Cu toate că are farmec, iar părul lung și creț ar impresiona numai după prima întoarcere a capului, în plan amoros bate vântul. Este înconjurat de femei frumoase și brunete, după cum a declarat cândva că îi plac, dar…nimic, Sebastian tot singur spune că este.

Sebastian Seredinschi din Profu', relație de dragoste cu o actriță din serialul Vlad? Detalii neștiute
Diana Sar și Sebastian

Un factor care ar duce la această situație ar fi și lipsa timpului, pentru că munca în studio și pe platourile de filmare îi ”mănâncă” multă vreme. Mai mult, are și multe concerte, compune, trebuie să fie prezent și la evenimente, iar anul trecut a făcut parte și din juriul de 100 de profesioniști în domeniul muzicii, la emisiunea ”Cântă acum cu mine”, de la Pro TV.

”Am făcut un crush”

În data de 6 mai 2019, artistul a lansat videoclipul piesei ”Iartă-mă să te iert”, în care rolul principal feminin este jucat de actrița Diana Sar, din serialul devenit fenomen în România, ”Vlad”. Chiar dacă actrița a povestit pentru click.ro că este îndrăgostită de solist, spune că nu poate avea o relație cu el.

„Am făcut un crush – o pasiune pentru cineva din lumea muzicală. E vorba despre Sebastian Seredischi, în al cărui videoclip am apărut. Ştie şi el acest lucru. Dar cumva eu nu vreau să mă cuplez cu oameni din industrie. Vreau să fie o relaţie profesională. Eu dacă lucrez cu o persoană, nu-mi doresc să am şi relaţii amoroase cu ea. Dar asta nu înseamnă că nu pot să plac persoana respectivă”, a declarat actrița.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI