Cine joacă în serialul Profu’ de la PRO TV. Andi Vasluianu, Virgil Ianțu și Cosmin Natanticu, printre actori

Serialul Profu', în curând la PRO TV. Sursă foto: Facebook Virgil Ianțu

PRO TV a dat marea lovitură cu serialul Las Fierbinți și vrea să mențină trendul cu o nouă poducție. Postul de televiziune lucrează acum la serialul Profu’, în care vor juca Andi Vasluianu, Virgil Ianțu și Cosmin Natanciu, dar și alte nume mari.

Serialul Profu va fi difuzat în curând de PRO TV

Românii care sunt pasionați de seriale au la dispoziție platforma Netflix, unde pot găsi filme din toate genurile, însă posturile de televiziune din România nu vor să rămână în urmă și produc propriile seriale. PRO TV a dat lovitura cu Las Fierbinți și a lăsat concurența mult în urmă la capitolul audiență. A urmat serialul Vlad, care a fost urmărit cu sufletul la gură de milioane de români. Postul de televiziune nu se oprește aici și vine cu încă o noutate: serialul Profu’.

În film, mai mulți adolescenți îi vor da mari bătăi de cap singurului profesor de chimie, fizică și sport din București. Mișu, căci despre el este vorba, este interpretat de actorul Andi Vasluianu. Fiecare elev are povestea lui de viață și modul lui de a reacționa la ceea ce se întâmplă în jur. Mișu câștigă respectul tuturor prin felul diferit de aborbare. Are metode mai puțin convenționale și abordează problemele din viața de zi cu zi fără să îi judece pe elevi. Subiecte precum dependența de droguri, discriminare sau bullying, toate sunt discutate deschis de profu’ Mișu cu elevii lui.

Serialul se află în producție și va fi difuzat în curând de postul de televiziune PRO TV. Din distribuție mai fac parte Daria Pentelie, Dani Ionescu, Juno, Rebecca Nicolescu, Gheorghe Adrian, Feihong Basigu, Dan Hurduc, Bibi, Iacob Paștina, Robert Dobre, Azaleea Necula, Meda Topîrceanu, Voica Oltean, Răzvan Călin, Pedro Gafei, Seredinschi, Luca Petreșteanu, Radu Gabriel, Doru Cătănescu, Sibylla Oarcea, Cosmin Natanciu și Virgil Ianțu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI