Unde se filmează Asia Express sezonul 4, de fapt. Antena 1 a făcut marele anunț

Unde se filmează Asia Express sezonul 4, de fapt. Antena 1 a făcut marele anunț
Unde se filmează Asia Express sezonul 4?

Destinații în premieră în noul sezon al emisiunii Asia Express! Noi vedete calcă pe tărâm minat și încearcă să-și întreacă limitele și să reziste cât de mult posibil în experiența vieții lor. Unde se filmează sezonul cu numărul 4?

Asia Express 4: unde se filmează noul sezon? Destinații deosebite pentru vedete

Așteptarea a luat sfârșit! Un nou sezon din cel mai iubit show de aventură din România va începe în curând la Antena 1. Vedetele pornesc în căutarea comorilor pe Drumul Împăraților de această dată.

Fanii emisiunii sunt în extaz după ce trustul a făcut anunțul oficial despre noul sezon. După o pandemie grea, alte vedete au acceptat provocarea vieții lor pe Drumul Împăraților, începând cu Turcia și continuând cu Georgia și Azerbaijan.

Pentru moment nu se cunosc perechile care urmează să participe, dar e clar că acestea vor urma regulile cu care fanii show-ului sunt obișnuiți. Vedetele au la îndemână doar 1 dolar pe zi cu ajutorul căruia trebuie să răzbească, să-și găsească o cazare noapte de noapte, transport și mâncare.

În concurs s-au înscris 9 perechi deosebite care sunt gata să pășească în emisiunea ce le va schimba total viața și perspectivele, iar în cursă sunt puși nu mai puțin de 30.000 de euro. Filmările pentru noul sezon încep luna aceasta, arată postul Intact, conform paginademedia.ro.

Amintim că ultimul sezon Asia Express s-a filmat în toamna lui 2019 și s-a difuzat pe micile ecrane în perioada februarie – aprilie 2020. Anul trecut a rămas descoperit din cauza crizei sanitare, dar fanii show-ului au revăzut reluările sezonului 1 care a fost câștigat de Ana Baniciu și Raluka. Sezonul cu numărul doi i-a avut drept câștigători pe CRBL și Oase, iar cel cu numărul trei pe iubiții concurenți Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Cine va fi la cârma show-ului de aventură?

Gina Pistol a devenit mamă în luna martie a a.c., motiv pentru care nu s-ar încumeta să-și lase bebelușul singur. Subliniem că este vorba despre un proiect de durată unde condițiile nu sunt potrivite pentru un copil mic, fanii gândindu-se la opțiunea ca iubita lui Smiley să o ia cu ea pe micuță. Zvonurile arată că Răzvan Fodor, Liviu Vârciu și Speak ar fi cei care ar putea să ocupe postul proaspetei mămici.

”Vom vedea, probabil, trei bărbaţi. Răzvan Fodor, Liviu Varciu şi Speak. Producătorii nu doresc o femeie ca prezentator, tocmai pentru că întoarcerea Ginei la cârma emisiunii să fie una şi mai spectaculoasă”, conform unei surse credibile din cadrul Antena 1, arată impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI