Nume surpriză în noul sezon Asia Express. Cine va mai participa, în afară de Connect-R și Shift

Nume surpriză în noul sezon Asia Express. Cine va mai participa, în afară de Connect-R și Shift
Nume surpriza in noul sezon Asia Express, cine va mai participa, in afara de Connect-R si Shift

Surpriză pentru fanii Asia Express. Au apărut noi informații despre cine vor fi noii concurenți ai celui mai dur reality-show care se desfășura pe meleaguri asiatice. Cine va mai participa, în afară de Connect-R și Shift la show-ul de la Antena 1 și unde se vor desfășura probele.

Nume surpriză în noul sezon Asia Express

Cel mai îndrăgit și popular reality-show din România va reveni pe micile ecrane. Pentru că Gina Pistol este în concediu de maternitate, Asia Express sezonul 4 va fi prezentat de un bărbat, de data aceasta. Care este motivul pentru care producătorii emisiunii nu mai vor ca gazda reality-show-ului să fie o femeie?

Se pare că șefii de la Antene se gândesc serios să pună în producție al patrulea sezon Asia Express, după ce filmările au fost oprite din cauza pandemiei de coronavirus care a tulburat întregul mapamond, în 2020.

Și, pentru ca revenirea Ginei Pistol în următoarele sezoane să fie una cât mai spectaculoasă, șefii de la Asia Express nu vor să o înlocuiască pe iubita lui Smiley cu o altă gazdă feminină. În discuțiile pentru rolul de nou amfitrion al show-ului ar fi Speak, Liviu Vârciu și Răzvan Fodor.

Cât privește cine vor fi noii concurenți care acceptă provocarea de a participa la Asia Express, se pare că Andreea Antonescu ar putea merge cu prietena și colega ei de trupă Andreea Bălan, blondina terminând filmările pentru Te Cunosc de Undeva. Jo și Juno ar fi alți doi artiști care ar fi spus DA marii provocări asiatice, în timp ce au fost menționate și numele unor vedete precum Connect-R sau Shift ca potențiali competitori pentru sezonul al patrulea Asia Express.

Alexandra Ungureanu va participa alături de mama ei la Asia Express 4

Surpriza sezonului o reprezintă Alexandra Ungureanu. Câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities” ar putea concura alături de mama ei la Asia Express 4. Artista și mama ei Anca, profesoară de meserie, abia așteaptă să participe la cel mai dur reality-show din România.

„Sunt foarte deschisă mai nou acestor experienţe, de reality-show-uri. M-am temut foarte tare de ele, am crezut că nu mi se potrivesc şi că nu prea o să-mi găsesc eu locul în afara muzicii. La „Bravo, ai stil”, partea de haine a fost cea mai mică problemă, partea psihologică, cea de concurs, reacţia şi dialogurile cu celelalte concurente erau în prim-plan şi cu siguranţă asta e baza şi în alt tip de reality-show.

Foamea, lipsa igienei, ar fi partea grea, dar m-aş duce. Sunt nişte discuţii. Până nu vedem ceva concret nu avem ce povesti. Dar descopăr că şi dincolo de zona de confort sunt lucruri bune şi nu voi mai spune nu şi nu voi mai fi cuminte în pătrăţica mea. Mă găsiţi pe coclauri!!”, a declarat Alexandra Ungureanu, în exclusivitate, pentru click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI