Unde s-a refugiat Tora Vasilescu în plină pandemie. Imaginile sunt senzaționale

Unde s-a refugiat Tora Vasilescu în plină pandemie. Imaginile sunt senzaționale
Unde a stat Tora Vasilescu în pandemie

Artista Tora Vasilescu a găsit o oază de relaxare în plină pandemie. Aceasta a decis să se refugieze într-un loc spectaculos, așa că multă lume a fost surprinsă să o vadă în noi ipostaze. După o carieră de 45 de ani, actrița și-a găsit liniștea și se bucură de noi activități pe care le adoră foarte mulți români.

Unde a stat Tora Vasilescu în pandemie. Actrița este extrem de fericită

Pandemia a schimbat total normalitatea pe care o cunoștea toată lumea. În timp ce multe persoane s-au izolat, altele au simțit nevoia de iarbă verde, așa că s-au mutat la casă sau la țară. Printre acești oameni se numără și Tora Vasilescu ce s-a bucurat din plin de faptul că a avut o grădină în aceste momente critice.

Tora Vasilescu a fost invitată în emisiunea ‘Rețeaua de idoli’ de la TVR2, așa că aceasta a vorbit cu mult drag despre casa ei din Buftea, dar și locul ce i-a devenit de suflet. Actrița s-a refugiat în grădina în care cultivă flori, fructe și legume, relaxându-se în timp ce are grijă de diferite plante. La fel ca foarte mulți români, aceasta s-a bucurat din plin de mica oază superbă în pandemie.

„Conversația cu Tora Vasilescu poate fi, așa cum o spune chiar ea, „arborescentă”, e cu râs, e cu emoție, cu dus-întors printre amintiri și cu concluzii despre viață. La 70 de ani, actrița e tonică, e tânără în cel mai plin sens al cuvântului. În cei peste zece ani petrecuți în casa din Buftea, alături de Alain Vrdoljak, un francez de origine croată, pe care l-a cunoscut în 1991 și cu care s-a căsătorit în 1994, grădina în care cultivă flori, fructe și legume i-a devenit locul favorit pe lumea asta.”, a spus Irina Păcurariu despre invitata sa.

Tora Vasilescu, o actriță foarte modestă. Ce a spus despre cariera ei

Bineînțeles, cei ce o vor urmări pe Irina Păcurariu și pe invitata sa, Tora Vasilescu, vor avea parte de foarte multe surprize. În data de 6 iunie, de la ora 18:00, fanii actriței vor afla foarte multe povești din viața actriței. Aceasta a discutat fără inhibiții de cariera sa de peste 45 de ani în care a jucat în filme, seriale și spectacole de teatru. Chiar dacă este extrem de cunoscută, ea a demonstrat că modestia este o calitate importantă.

„M-a ferit Dumnezeu să mă cred cineva… Primesc greu laudele, acum am ajuns la concluzia că trebuie să mulțumești pentru tot ce ai obținut… Am iubit și teatrul și filmul, acum mai mult filmul parcă și e o mare bucurie să revăd filmele din tinerețe, să îmi amintesc replici.”, a spus Tora Vasilescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI