Unde poți vedea filmul Nomadland, câștigător al premiului Oscar. Este pe Netflix?

Unde poți vedea filmul Nomadland, câștigător al premiului Oscar. Este pe Netflix?
Unde poți vedea filmul Nomadland, câștigător al premiului Oscar. Nu este pe Netflix, ci pe Hulu. Condiția pentru România

Gala premiilor Oscar s-a încheiat cu momente emoționante și premiere în istoria Acedemiei Americane de Film. Vorbim despre prima femeie de origine chineză care a câștigat titlul de ”cel mai bun regizor”, Chloé Zhao. Filmul ”Colectiv” nu a primit râvnita statuetă, dar rămâne în memorie cu două nominalizări. Cea mai bună peliculă, cu cea mai bună regie, a purtat numele ”Nomadland”. Ceremonia s-a desfășurat în trei locații restrânse, iar participanții nu au purtat măști de protecție.

Nomadland este filmul câștigător al premiului Oscar. Nu poate fi văzut pe Netflix

„Și Oscarul ajunge la Nomadland!”, a fost anunțul prezentatoarei galei.

Nomadland a câștigat premiul pentru cea mai bună imagine, dramă la Premiile Globe Awards din 2021, iar cei care nu au avut ocazia să vadă pelicula scrisă de scenarista Chloé Zhao, îl pot căuta în continuare pentru a-l viziona. Pentru cei care nu au închiriat încă filmul la cerere, Nomadland a fost greu de găsit. El urmărește o femeie de șaizeci de ani (McDormand) care, după ce a pierdut totul, își părăsește casa într-un oraș mic pentru a călători în vestul american și a trăi ca nomadă.

Filmul se bazează pe cartea de non-ficțiune din 2017 a Jessicăi Bruder, „Nomadland: Surviving America in the Twenty-First”. Pelicula a fost răspândită în cinematografe și pe Hulu în data de 19 februarie 2021. Din păcate, aceasta nu poate fi regăsită pe Netflix, dar poate fi urmărit încă pe Hulu, prin abonament către platformă.

Pentru a-l viziona în România pe Hulu, ai nevoie de VPN 

Dacă nu aveți un cont Hulu, dar doriți să obțineți unul, este destul de simplu. Abonamentele la serviciul de streaming încep de la 5,99 dolari americani pe lună pentru pachetul de bază. Dacă urăști reclamele, atunci ai planul de 11,99 dolari.

În ceea ce privește conexiunea României cu această platformă, pentru a urmări seriale sau filme acolo, cetățenii au nevoie de un VPN pentru a-și accesa dorințele. După ce se trece de acest pas, oamenii pot viziona fără probleme peliculele preferate, scrie decider.com. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI