Kate Middleton, apariție de zile mari la un eveniment. A fost asemănată cu Prințesa Diana

Kate Middleton, apariție de zile mari la un eveniment. A fost asemănată cu Prințesa Diana
Kate Middleton s-a imbracat iar ca Printesa Diana

Kate Middleton a făcut din nou senzație în presa internațională, după ce jurnaliștii au asemănat-o, încă o dată, cu regretata Prințesă Diana, mama soțului ei, ducele de Cambridge. Distinsa ducesă a îmbrăcat o rochie aproape leită cu cea a lui Lady Di, iar admiratorii săi s-au bucurat nespus când au văzut-o.

Kate Middleton s-a îmbrăcat, din nou, ca Prințesa Diana

În weekendul care tocmai a trecut, londonezii și-au scos la lumină cele mai elegante și sofisticate ținute pentru a participa la evenimentul Royal Ascot 2022.

Prințesa Beatrice a fost văzută la cursele de echitație într-o rochie florală uimitoare de Zimmerman, în timp ce mama lui Kate Middleton, Carole Middleton, a ales un număr ME + EM roz strălucitor pentru această ocazie.

Cu toate acestea, ducesa de Cambridge a fost cea care a captat atenția presei, ca de obicei, în timp ce s-a îndreptat spre Royal Ascot purtând o rochie cu buline alb și maro de Alessandra Rich.

Kate Middleton a combinat rochia cu buline cu o pălărie maro decorată cu flori albe și a adăugat o pereche de cercei cu perle pentru un plus de glamour, potrivit revistei Marie Claire.

În ceea ce privește părul și machiajul, ducesa și-a prins părul într-un coc sofisticat și a purtat un smokey eye maro și o buză drăguță roz, care completau perfect culoarea ținutei ei.

Apariția ei elegantă a semănat izbitor de mult cu aceeași ținută pe care a purtat-o regretata Prințesă Diana, mama soțului ei, Prințul William, la același eveniment, în urmă cu 34 de ani, în 1988.

Kate Middleton și Prințul William se mută la Windsor?

Coroana Regală a Marii Britanii a suferit schimbări majore în ultimii ani. După căderea în dizgrație a Prințului Andrew, fiul cel mai mic al Reginei Elisabeta, și retragerea ducilor de Sussex din familia regală în 2020, o altă veste îi șochează pe internauți.

După ce Regina Elisabeta i-a propus Prințului Andrew să părăsească Londra și să se mute în Scoția, departe de ochii presei, iată că Prințul William și Kate Middleton se gândesc serios să se mute din reședința lor din Kensington și să se stabilească într-o altă proprietate a Reginei Elisabeta din Windsor.

Desigur, acest lucru ar însemna ca cei trei copii ai lor, George, Charlotte și Louis să fie transferați la un alt institut de învățământ. Indiferent de decizia pe care o vor lua, ducele și ducesa de Cambridge vor beneficia de sprijinul britanicilor, cei doi fiind extrem de apreciați de englezi.