Unde lucrează, de fapt, Vulpița de la Acces Direct. Fosta vedetă a luat o decizie surpriză

Unde lucrează, de fapt, Vulpița de la Acces Direct. Fosta vedetă a luat o decizie surpriză
Unde lucreaza, de fapt, Vulpita de la Acces Direct

Soția lui Viorel Stegaru nu are nevoie de prea multe prezentări. A devenit cunoscută publicului din România după ce a apărut la Antena 1 în ianuarie anul trecut. Vulpița și Viorel au făcut spectacol timp de nouă luni, apărând pe sticlă în fiecare zi, la Acces Direct. După ce și-a făcut cont de Instagram, vedeta din Blăgești a reușit să comunice mai eficient cu a sa comunitate de fani.

Unde lucrează, de fapt, Vulpița de la Acces Direct

Vești incredibile pentru fanii Vulpiței de la Acces Direct. Veronica Stegaru și-a uimit susținătorii când le-a dezvăluit care este locul ei de muncă, lăsându-i pe toți să știe faptul că are nevoie de colegi de serviciu printr-un anunț public.

Și pentru că și-a obișnuit admiratorii să fie la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, Vulpița lucrează de acasă, dat fiind faptul că este însărcinată pentru a doua oară și mai are puțin până când îl va aduce pe lume pe fiul ei.

Veronica Stegaru lucrează de acasă și a postat, recent, un anunț în care a comunicat faptul că firma de spălătorie la care este angajată caută noi colegi. Pentru că sarcina este avansată, Vulpița numără zilele până când își va ține bebelușul în brațe, pentru prima oară.

„Nu a născut. Deci eu am luat-o marți din spital și a zis doctorul că mai duce o săptămână jumătate, poate și două.”, a spus Viorel Stegaru, la Acces Direct.

A născut sau nu Vulpița Veronica Stegaru?

Deși s-a speculat, în ultimele săptămâni, că Veronica Stegaru ar fi născut deja, în mare secret, adevărul este că soția lui Viorel numără clipele până când va deveni mamă pentru a doua oară.

Vecinii vedetei din Blăgești susțineau, acum câteva săptămâni, că nu au mai văzut-o pe partenera lui Viorel de ceva timp, fapt pentru care au dedus că Vulpița a născut atunci când a fost transportată cu ambulanța de urgență la spital:

„Cred că a născut Veronica, vecina mea. Are băiețel, eu așa știu. Mai are o fetiță. Se descurcă și ei așa cum pot, ce să facă…de aici puțin, de colo puțin…să le dea Dumnezeu sănătate, pe noi nu ne-au deranjat niciodată cu nimic.

Era nebunie atunci când apăreau la televizor, ne trezeam la poartă cu fel și fel de persoane dubioase, dar văd că acum a trecut și e bine. N-am mai văzut-o de la Paște pe Veronica, cred că stă acasă și are grijă de copii. E greu când ai unul, dar să mai ai 2…”, a detaliat vecina Vulpiței, conform cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI