Unde își dorește Simona Halep să facă nunta și ce spune despre copiii ei. ”N-aș vrea să nu-mi iasă!”

Autor: Claudiu Surmei - 15:15, 23 iul. 2019
Simona Halep vrea să facă nunta în România

Simona Halep nu a vorbit prea des despre viața ei personală sau despre planurile de viitor. Sportiva a captat atenția mai mult prin performanțele reușite pe tereneul de tenis. După succesul de la Wimbledon, Simona a acceptat să vorbească despre nuntă, familie și copii.

Simona Halep vrea să facă nunta în România

După ce în urmă cu o săptămână a prezentat trofeul de la Wimbledon pe Arena Națională din București, Simona Halep a mers, sâmbătă, în Constanța, pentru a se întâlni cu oamenii din orașul său natal. Numărul 4 mondial a făcut un tur al orașului într-un autobuz descoperit, în timp ce peste 10.000 de oameni o așteptau pe străzi, o aplaudau și îi strigau numele.

În timp ce autobuzul înainta pe străzile Constanței, Simona a participat la prima conferință de presă digitală din România. Mai mulți utilizatori de Instagram i-au adresat întrebări, multe dintre ele fiind legate de familie și planuri de viitor. Constănțeanca a fost întrebată ce va face după ce se va retragedin tenis și cum își imaginează nunta de vis.

„N-aş vrea să visez ceva şi să nu-mi iasă, dar aş vrea să am alături cât mai mulţi oameni, familia şi prietenii. Aş vrea să fie în România, nu ştiu dacă la mare sau în alt oraş” – Simona Halep.

În momentul în care a venit vorba despre copii, Simona a mărturisit că speră ca viitorii ei copii să facă sport.

„Sper să am copii şi să pot facea cest lucru. Sper să facă sport. Dacă nu, o să-i susţin în totalitate în ceea ce vor ei să facă” – Simona Halep.

Românca se află în acest moment pe locul 4 în ierarhia WTA, cu 5.933 de puncte. Pe locul 3 se află Karolina Pliskova (6.055 de puncte), pe 2 e Naomi Osaka (6.257 de puncte), iar prima poziție este ocupată de Ashleigh Barty (6.605 de puncte).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI