Unde dorm, de fapt, concurenții de la Asia Express, atunci când camerele de filmat sunt oprite

Unde dorm, de fapt, concurenții de la Asia Express, atunci când camerele de filmat sunt oprite
Unde dorm, de fapt, concurenții de la Asia Express, atunci când camerele de filmat sunt oprite

A început un nou sezon Asia Express la Antena 1. Emoțiile sunt mari pentru concurenții care s-au aventurat în lupta pentru marele premiu, în valoare de 30.000 de euro. Cel de-al treilea sezon Asia Express are reguli stricte.

Unde dorm concurenții de la Asia Express, atunci când camerele de filmat sunt oprite

Una dintre regulile de la Asia Express spune că fiecare concurent trebuie să-și găsesască loc în care să doarmă. Astfel că, chiar și atunci cân camerele sunt oprite se aplică același regulament.

În cea de-a patra ediție a emisiunii Mario Fresh și Alex Velea au trecut prin grele încercări. Cei doi s-au clasat pe ultimul loc, motiv pentru care soarta lor în acest show a stat doar în culoarea ancorei din cutia securizată: ”Să nu se gândească nimeni de acasă că nu am făcut tot din ceea ce puteam face, sau că nu suntem motivați, sau implicați. Ne-am dorit mereu să ajungem primii și să o facem într-un mod frumos”, a spus Alex Velea. Din fericire, ancora a fost verde, iar echipa a putut continua și în etapa următoare din Filipine: ”Destinul ne-a oferit o a doua șansă, sper să o fructificăm!”.

Alex Velea, deranjat de mâncarea primită

De asemenea, Alex Velea s-a arătat nemulțumit de condițiile în care trebuie să trăiască în Asia, îndeosebi de mâncarea primită.

„Nu e vorba despre asta, despre nedreptățit. Mi se pare mai mult decât de poate nouă pielea. Noi acasă, în România, încercăm să reprezentăm alte lucruri. Încercăm să fim modele de fitness, iar aici, de atâtea zile de nemâncare sau cu atâtea calorii îngurgitate, față de ce calorii consumăm acasă ne afectează. Asta unu la mână și doi la mână, dacă mănânc atâtea zile doar orez și atâtea chestii făcute în ulei o să-mi stric toată musculatura. Am atâția ani de pregătire, nu am cum să stric totul aici. La unele lucruri chiar nu ne așteptam, e puțin mai greu decât ne așteptam. Și sunt niște coincidențe fenomenale, fantastice. E o coincidență faptul că ne-a plătit o fată biletul, nici nu apucasem să zicem ce facem, ce vrem și ea l-a plătit. Pe mine lucrurile astea m-au făcut să fiu paranoic rău”, a declarat Alex Velea în fața colegilor, înainte să afle ce culoarea ancorei.