EXCLUSIV Cu ce sumă și-a cumpărat Alex Velea divorțul de fosta soție, Ana. Ce s-a ales de ea, după ce a cheltuit toți banii

EXCLUSIV Cu ce sumă și-a cumpărat Alex Velea divorțul de fosta soție, Ana. Ce s-a ales de ea, după ce a cheltuit toți banii
EXCLUSIV Cu ce sumă și-a cumpărat Alex Velea divorțul de fosta soție, Ana. Ce s-a ales de ea, după ce a cheltuit toți banii

Alex Velea și fosta sa soție, Ana, au divorțat în octombrie 2013, însă detalii incendiare ies la lumină despre acest divorț, ”cuminte” la acea vreme. La aproxomativ șapte ani de la acest eveniment, noi informații au ieșit la iveală.

Cu ce sumă și-a cumpărat Alex Velea divorțul de fosta soție, Ana

Divorțul lui Alex Velea de Ana șoca opinia publică în anul 2013, mai ales că relația lor părea a fi una cât se poate de solidă. Nași de cununie ai cuplului au fost Andreea Bănică și Lucian Mitrea, care au încercat pe cât au putut să le dea sfaturi, în vederea salvării căsniciei. Însă lucrurile nu au putut fi rezolvate, iar vestea divorțului a căzut ca un trăznet atât pentru prieteni, dar și pentru fani. Cu toate acestea, amănunte despre motivele rupturii dintre cei doi au fost puține, cei doi menținând discreția cât se poate de mult.

Acum, la aproximativ șapte ani de la divorț, au ieșit la iveală noi detalii. Potrivit surselor Impact.ro, se pare că fosta soție a lui Alex Velea, Ana, a primit de la Alex Velea suma de 70 000 de euro și o mașină, pentru a se de despărți de artist fără a-l târî prin tribunale. Acum, Ana Velea a cheltuit toți banii de la Alex Velea, nu are iubit, cel puțin nu unul oficial. Mai mult decât atât, Ana nu se ocupă cu nimic în mod special, neavând un loc de muncă stabil.

La momentul respectiv, Ana l-ar fi prins pe Alex Velea cu Antonia, actuala parteneră de viață, iar între cei doi ar fi ieșit un scandal monstru. Însă pentru a cumpăra un divorț rapid, sigur și discret, artistul ar fi recurs la această metodă, crezând că cea mai bună soluție este să-i dea Anei suma de bani.

Alex Velea, despre fosta soție

Alex Velea a vorbit, peste ani, despre relația sa cu fosta soție.
„Acum câţiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcţionat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinţii mei. S-a întâmplat înainte să o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, că nu mă simţeam eu mândru. Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit”, a povestit artistul.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI