Unde au fost duși Elena și Nicolae Ceaușescu, după ce au fost arestați, la Revoluție. Filmul dinaintea execuției

Unde au fost duși soții Ceaușescu, după ce au fost arestați?

Detalii despre ziua care a readus speranță și libertate românilor ies abia acum la iveală. Toată lumea știe că Elena și Nicolae au fost asasinați, după un proces. Dar  ce s-a întâmplat cu ei imediat după ce au fost arestați? Acum s-a aflt cine i-a mai avut în custodie.

Unde au fost duși soții Ceaușescu, după ce au fost arestați?

Concluzia procurorilor militari care au pus cap la cap dosarul Revoluției au susținut că prin dezinformări și diversiuni s-a creat o conjunctură neadevărată doar pentru ca soții Ceaușescu să fie eliminați fizic din peisaj. Amintim că în dosar se află numele lui Ion Iliescu și a lui Gelu Voican Voiculescu, puși sub acuzația de infracțiuni contra umanității.

„Prin dezinformari si diversiuni s-a creat conjunctura falsa necesara pentru a putea fi eliminati fizic Ceausescu Nicolae si Elena. Mijlocul prin care s-a realizat acest asasinat a fost cel al unui proces penal simulat in urma caruia fostul cuplu prezidential a fost executat”
Decizia procurorilor 

La data de 24 decembrie 1989, în sediul MApN, drup de decizie politico-militar din cadrul CFNS, s-a hotărât ca procesul simulat în urma căruia Nicolae și Elena Ceaușescu să fie executați să fie mutat la data de 25 decembrie 1989. Procesul a început pe 25 decembrie, la orele 13:20 și s-a terminat a doua zi, în jurul orei 14:40, în garnizoana din Târgoviște. „Concret, încă de la data de 22 decembrie 1989, cuplul prezidențial a fost deposedat total de prerogativele puterii în stat, soții Ceaușescu fiind reduși la calitatea de simpli cetățeni ai României”, explica anchetatorii. Înainte ca soții Ceaușescu să fie introduși în incinta UM 01417 Târgoviște, cei doi s-au aflat în custodia Ministerului de Interne.

Unde s-au aflat Nicolae și Elena Ceaușescu, după ce au fost arestați?
După ce au fost arestați, soții Ceaușescu au fost în custoria Ministerului de Interne, pentru o scurtă perioadă

Ordinul de la București

„La data de 24 decembrie 1989, în sediul MApN, grupul de decizie politico-militara din cadrul CFSN (Iliescu Ion, Brucan Silviu, Militaru Nicolae și Voiculescu Voican Gelu) a hotărât că, la data de 25 decembrie 1989, să fie organizat un proces simulat în urma căruia Ceaușescu Nicolae și Elena să fie condamnați la moarte și executați imediat”
Decizia procurorilor

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI