Unde a plecat Răzvan Simion în vacanță, alături de noua iubită. Imaginea care i-a înnebunit pe fani

Unde a plecat Răzvan Simion în vacanță, alături de noua iubită. Imaginea care i-a înnebunit pe fani
Răzvan Simion și Daliana Răducan, imagini superbe din vacanță

Răzvan Simion și Daliana Răducan au plecat în vacanță! Cei doi îndrăgostiți au ales o locație superbă, așa că prezentatorul nu s-a uitat la bani atunci când a venit vorba despre micile plăceri din concediu pentru ca iubita lui să aibă parte de tot ce e mai bun.

Unde au plecat Răzvan Simion și Daliana Răducan în vacanță, de fapt

Starul de la Neatza trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Daliana Răducan, iar acum, cei doi s-au decis să meargă să se relaxeze într-o locație preferată de foarte mulți români.

Răzvan Simion o să își sărbătorească chiar astăzi, 8 august, ziua, așa că nu este de mirare că a ales tot ce e mai bun.

Vedeta de la Antena 1 și Daliana Răducan au plecat în Seychelles, locul unde Răzvan Simion o să își sărbătorească ziua de naștere. Cei doi deja au publicat câteva fotografii, spre bucuria fanilor. La o fotografie în care aceștia se țin de mână, bruneta a avut de transmis un mesaj emoționant.

„Ține-mi dragostea în palmă.”, a scris Daliana Răducan.

Ce a făcut Răzvan Simion pentru iubita lui. Gestul este uimitor

Răzvan Simion nu a mai ținut cont de prețurile mari pentru această ocazie specială. Starul de la Antena 1 a ales o cameră cu priveliște la mare, semn că își dorește să își petreacă ziua de naștere într-un hotel superb, alături de iubita sa.

Totuși, spre fericirea fanilor, vedeta de la Antena 1 radiază, așa că nu este de mirare că a optat pentru o cameră cu vedere la mare pentru a-și face toate plăcerile în vacanță.

Chiar dacă a fost nevoit să scoată din buzunare o sumă frumoasă de bani, prezentatorul și-a dorit să își mulțumească iubita și să petreacă concediul într-un loc superb, mai ales pentru că, de această dată, el o să își petreacă ziua în Seychelles.

Cine este Daliana Răducan, iubita prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani

Daliana Răducan și Răzvan Simion sunt împreună de aproximativ un an și au apariții tot mai dese, semn că relația este una puternică. Frumoasa brunetă are o carieră de arhitect și a cochetat cu televiziunea, făcând parte în trecut din proiectul ‘Visuri la cheie’/

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important.

Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă.”, se autodescrie Daliana pe site-ul pe care îl are.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI