Unde a plecat în vacanță Cristi Borcea. Reuniune fantastică, alături de Valentina Pelinel

Unde a plecat în vacanță Cristi Borcea. Reuniune fantastică, alături de Valentina Pelinel
Unde a plecat în vacanță Cristi Borcea. Reuniune fantastică, alături de Valentina Pelinel

Cristi Borcea are o familie frumoasă alături de Valentina Pelinel și cei trei copii ai lor. Cuplul a plecat acum într-o vacanță departe de casă.

Unde a plecat în vacanță Cristi Borcea. Reuniune fantastică, alături de Valentina Pelinel

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au plecat într- vacanță în Bodrum, Turcia. Pe lângă cei trei copii ai lor, gemenele de doi ani și jumătate și Milan, de 5 ani, afaceristul și-a luat și copiii din căsnicia cu Alina Vidican, dar și pe fata din căsătoria cu Mihaela Borcea.

Fostul model și soțul ei au plecat în vacanță în formulă aproape completă. Borcea îi are alături pe copiii săi cu Valentina Pelinel, dar și pe Gloria, fetița lui de 6 ani și Alex, în vârstă de 9 ani, copii din căsnicia cu Alina Vidican. De asemenea, Borcea este și cu Melissa, fata de 18 ani pe care o are cu Mihaela Borcea și care și-a serbat majoratul în Turcia, alături de frații și tatăl ei.

Valentina Pelinel, despre Cristi Borcea: „E un tată excelent”

Valentina Pelinel a vorbit despre relația lui Cristi Borcea cu cele două gemene și cu Milan, spunând că este un tată forte bun, la fel cum este și a fost și pentru ceilalți copii din căsătoriile anterioare.

Cristi este un tată excelent și se vede experiența lui, deoarece cu Milan comunică și se conectează așa de ușor. Au activități preferate pe care le fac doar ei, joacă fotbal, merg la pescuit, grădinăresc, merge la birou cu tati și îi văd cum se construiește între ei o echipă, o relație specială doar a lor.

E normal să fie așa, și îi încurajez mereu, deoarece îmi doresc că Milan să aibă un reper masculin puternic… Fiecare dintre noi găsește moduri diferite să petreacă timp de calitate cu copiii. Amândoi îi răsfățăm și simțim nevoia unor activități diferite cu fiecare părinte.

Ne jucăm și împreună și separat, dar, în mod natural, copiii sunt mai cooperanți cu tatăl. De multe ori el abia așteaptă să ajungă acasă ca să prindă copiii înainte de culcare”, povestea Valentina Pelinel.

”Cu dragoste și răbdare treci peste orice moment”

Ea a vorbit și despre relația pe care o are cu soțul ei, recunoscând că există și perioade mai grele, însă peste reușesc să treacă, dând dovadă de răbdare și multă dragoste.

Între noi există o chimie specială și o bună comunicare și în acest mod reușim să trecem peste perioadele grele, inevitabile într-o căsnicie,  așa cum se regăsesc în viețile tuturor. Într-un parteneriat devii una și aceeași persoană,  iar cu dragoste și răbdare treci peste orice moment dificil”, a declarat vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI