Cum a ales să o răsfețe Cristi Borcea pe Valentina Pelinel în vacanța de iarnă: “Vreau să mă bucur de familie și de copii”. Gestul special pe care l-a făcut fostul acționar de la Dinamo

Cum a ales să o răsfețe Cristi Borcea pe Valentina Pelinel în vacanța de iarnă: “Vreau să mă bucur de familie și de copii”. Gestul special pe care l-a făcut fostul acționar de la Dinamo
Borcea o răsfață la maximum pe Valentina Pelinel. Ce gest a făcut acesta în vacanța de sărbători?

Cristi Borcea are ochi numai pentru Valentina Pelinel.  Acesta se bucură de vacanța de sărbători alături de cei trei copii pe care îi are cu blondina. Cum o răsfață pe aceasta și ce gest frumos a făcut de curând?

Cum o răsfață Borcea pe Pelinel în vacanță?

Cristi Borcea se bucură mai mult decât niciodată de libertate anul acesta. De data aceasta, după ieșirea din spatele gratiilor, acasă îl așteptau două fetițe gemene abia născute și băiețelul lui mai mare. Afaceristul a decis că nu mai este vreme de pierdut, așa că dorește să se bucure cât mai mult de familie, mai ales că știe cât de trist este să nu-i ai aproape pe cei dragi. Familia Borcea își petrece anul acesta vacanța de iarnă în Poiana Brașov, loc unde va rămâne și pentru petrecerea dintre ani. Fostul finanțator al lui Dinamo a găsit de ani buni rețeta unor sărbători perfecte: la munte, alături de soție și copii.

Pentru a o răsplăti pe mama copiilor săi pentru timpul petrecut singură cu cei mici, acum a luat cu el nu mai puțin de 3 bone, pentru ca și blondina să aibă parte de momente de relaxare. „Pentru toți românii la multi ani, în primul rând pentru câinii roșii! Sănătate, fericire și mai multă liniște și bunătate!”, a fost mesajul lui Cristi Borcea pentru, scrie sport.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Iubire ❤?❤?

O postare distribuită de Valentina Pelinel (@valentinapelinel) pe

„Vreau să mă bucur de familie și de copii”

Fanii Dinamo l-au întrebat pe fostul finanțator al echipei în cauză dacă va fi prezent la meci. Acesta le-a răspuns că își va petrece timpul exclusiv cu familia, astfel că va rămâne cu gândul la fetele lui și la micuțul Milan, alegând să nu discute despre fotbal.

„Nu veniti alături de Dinamo?”, a fost întrebat fostul acționar al grupării din Ștefan cel Mare. „Am venit în vacanță și vreau să mă bucur de familie și de copii, nu vreau să discut despre fotbal”, a răspuns Cristi Borcea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI