Unde a plecat Bianca Drăgușanu în vacanță. Micuța Sofia o însoțește pe vedetă

Unde a plecat Bianca Drăgușanu în vacanță. Micuța Sofia o însoțește pe vedetă
Unde a plecat Bianca Drăgușanu în vacanță.

Bianca Drăgușanu a plecat într-o scurtă vacanță, dar nu singură, ci însoțită de fiica ei, Natalia Sofia. Aceasta și-a făcut bagajele și a ales o destinație în afara țării.

Unde a plecat Bianca Drăgușanu în vacanță

De altfel, blondina a publicat ieri dimineață o fotografie din aeroport, iar aceasta a ales ca fiica ei să o însoțească. Bianca Drăgușanu nu a dezvăluit însă și locația, dar a postat imagini superbe pe Instagram.

De altfel, mulți se întreabă dacă nu cumva împreună cu Bianca și Sofia este și Gabi Bădălău, actualul ei iubit. În ultimele zile fiul de milionar s-a arărat în compania copiilor lui, asta după ce a fost rândul lui să stea cu cei mici, potrivit înțelegerii cu Claudia Pătrășcanu, încă soția lui.

Și dacă toți o știu pe Bianca Drăgușanu, nu la fel se întâmplă și cu mama vedetei, care are vârsta de 61 de ani și care o ajută pe Bianca să își crească fetița. Mama Biancăi Drăgușanu, pe nume Madi Dragoș, a făcut o schimbare mare în viața sa.

Cu ce se ocupa mama Biancăi Drăgușanu

Ea a lăsat tot ce avea la Călan și a venit la București ca să fie aproape de fiica ei celebră și de nepoțică. Ea s-a transferat cu serviciul în București. Mai exact, aceasta lucrează acum la o agenție subordonată Ministerului Muncii și Protecției Sociale. Astfel că ea a părăsit orașul Călan și s-a hotărât să facă o schimbare la vârsta la care puțini ar îndrăzni.

De câteva luni, Madi Dragoș a devenit consilier la ANOFM (Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă) Sector 2. În trecut, ea a lucrat la AJOFM Hunedoara-Deva, acolo unde era expert. Mai mult, fostul soț al său a fost consilier la Primăria Călan.

De altfel, Madi Dragoș a depășit o cumpănă grea, după ce în urmă cu 5 ani medicii i-au pus diagnosticul de cancer de piele. Fiica ei, Bianca Drăgușanu, a avut atunci mari emoții pentru starea de sănătate a celei care i-a dat viață, însă, din fericire, totul a decurs bine.

”Mama era foarte speriată, avea ochii în lacrimi mereu și nu știam cum să o mai consolez. De aceea, am luat decizia de a o duce la medic, în ciuda faptului că ea nu voia nimic. Am convins-o că trebuie să se opereze pentru a-și salva viața”, spunea fosta prezentatoare de televiziune la vremea aceea.

De asemenea, Madi Dragoș a mai trecut prin clipe grele când Bianca era căsătorită cu Alex Bodi, iar certurile dintre cei doi nu se mai terminau.