09 iul. 2021 | 13:53

Bianca Drăgușanu, clipe de coșmar în Parcul Tei: ‘M-a sunat și plângea’. Ce s-a întâmplat cu micuța Sofia EXCLUSIV

Monden
Bianca Drăgușanu, clipe de coșmar în Parcul Tei: 'M-a sunat și plângea'. Ce s-a întâmplat cu micuța Sofia EXCLUSIV
Clipe de coșmar pentru Bianca Drăgușanu

“Am revăzut scena copilului sfâșiat de câini.” Bianca Drăgușanu ne-a mărturisit că Sofia, fiica sa și a lui Victor Slav, în vârstă de partu ani, este un copil tare neastâmpărat. Aflată în Parcul Tei, micuța s-a încins la joacă împreună cu o altă fetiță, și s-a rătăcit, depărtându-se în fugă de bunica sa, care nu a putut-o opri sub nicio formă. Ce măsuri a luat vedeta după acest episod.

Clipe de coșmar pentru Bianca Drăgușanu. Ce a pățit micuța Sofia?

“Sofia este de două ori mai rea decât mine, mai neastâmpărată. Îmi doream să semene fizic cu mine, și să aibă calmul lui taică-su, dar a ieșit invers. E leită el, iar pe mine mă copiază la nebunii”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro, după ce fiica sa și a lui Victor Slav, Sofia, i-a dat mari emoții, în urmă cu două zile, când s-a rătăcit în Parcul Tei, fix unde în urmă cu câțiva ani, un copil în vârstă tot de patru ani, Ionuț, fusese sfâșiat de câini.

“S-a încins cu o fetiță la joacă și s-au pierdut, în Parcul Tei. Mama o vedea din depărtare, dar cu cât o striga și alerga după ea, cu atât fugea mai tare. M-a sunat plângând, am simțit că mi se face rău.

În acel moment, vedeam numai scena cu băiețelul acela de patru ani, ucis de câini, tot în Parcul Tei. Nici când a ajuns acasă, mama nu și-a revenit. Am luat-o pe Sofia, am certat-o și i-am arătat toate aticolele cu copilul sfâșit de câini, pentru ca alt dată să nu se mai repete”, ne-a mai spus Bianca.

Vacanță cu fiica sa, în Antalya

În cursul zilei de sâmbătă, Bianca va pleca împreună cu fetița sa într-o vacanță de cinci stele, în Antalya. “Vom sta șapte zile. Pentru copii, e locul ideal, acolo chiar stai la cinci stele, nu sunt doar pe hârtie. Poate cu aceasă ocazie, o să o învăț să înoate”. Din bagajele celor două nu vor lipsi costumele de baie, vedeta dorindu-și ca atât cele ale sale, precum și ale micuței, să fie identice. “Toate costumele de baie sunt la fel”, ne-a mai spus aceasta.

  • Își angajează sora la atelier

Cum vedeta va lipsi nu mai puțin de șapte zile de la atelier, iar comenzile pentru rochiile de mireasă curg, ea și-a angajat sora să o ajute, “Odată cu redeschiderea sezonului pentru nunți, comenzile curg, nu mai fac față. Întrucât plec și-n vacanță, am chemat-o pe sora mea să mă ajute, chiar o să o angajez. Mai am nevoie și de cinci croitorese. Nu mă plâng, profesional îmi merge foarte bine. Și în pandemie a fost ok, pentru că m-am reorientat și am făcut trening-uri. Acum, dacă va veni și valul patru, o să fac pijamale și tot o să mă descurc”, ne-a mai spus Bianca.

A cheltuit o mică avere cu testele PC-R

Mai mereu plecată în vacanțe, Bianca a decis să se vaccineze, pentru a nu mai fi nevoită să facă, de fiecare dată, testele Covid: ”M-am vaccinat, să nu mai dau banii pe teste. Am cheltuit deja destul de mult cu ele, am făcut nu știu câte PC-R-uri, la fiecare plecare. La mine vacanțele vin pe neprevăzute”.

  • A contactat avocați să o dea în judecată pe Claudia

Sătulă de atacurile la adresa sa, venite din partea Claudiei, fosta soție a actualului său iubit, Gabi Bădălău, Bianca a luat deja primele măsuri. ”Am contactat avocații. Eu am cartea de muncă, declarațiile sale dăunează imaginii mele. Avem și legi în România, am și avocați, am și bani. Ea e ca o coropișniță, e cazul să ma lase în pace.

Cred că la nivelul subconștientului mă divinizează, vorbind despre un om pe care nu-l cunoaște. La început îmi trimitea mesaje despre cât de mult mă apreciază, că sunt un model pentru ea, că sunt o femeie puternică și poate copiii noștri vor petrece timp împreună… Are o problemă direct cu mine, a pus-o și pe maică-sa să mă hărțuiască. Nu eu am divorțat-o. E cazul să-și vadă de viața ei”, a mai spus Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Șoc în lumea teatrului. Actor român, condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au acest drept
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro