Unde a plecat Andreea Antonescu în concediu. A luat-o și pe o fostă concurentă de la Survivor 2021

Unde a plecat Andreea Antonescu în concediu. A luat-o și pe o fostă concurentă de la Survivor 2021
Andreea Antonescu, relaxare totală într-o vacanță de lux

Relaxare totală pentru Andreea Antonescu! Vedeta a decis să plece în vacanță într-o locație exotică, dar surprizele de la cântăreață nu se opresc aici. Aceasta a luat-o și pe o fostă colegă de la Survivor cu ea, spre deliciul fanilor ce le urmăresc pe amândouă.

Andreea Antonescu, vacanță de lux alături de o fostă concurentă de la Survivor

După o experiență ce le-a testat limitele, cele două concurente de la Survivor au decis să se relaxeze într-o zonă de lux. Amna și Andreea Antonescu au plecat în Antalya, Turcia, unde se bucură de vremea bună și tot ce are de oferit vacanța de cinci stele, cum ar fi bunătățurile culinare ce ar satisface orice gurmand.

Amna și Andreea Antonescu au făcut parte din echipa Faimoșilor, iar acestea au avut foarte multe clipe grele de înfruntat. Au muncit până la epuizare pentru a putea avea parte de puțină mâncare, dar acum cântărețele vor să recupereze și să se distreze, uitând de provocările pe care le-a adus competiția din Republica Dominicană.

Artistele au decis să aleagă o locație unde răsfățul este la superlativ, astfel că și-au făcut bagajele și au plecat! Cele două au postat deja câteva fotografii în care își expun siluetele perfecte, îmbrăcate în costume de baie ce le complimentează formele frumos conturate.

Cum se distrează divele. Au plecat într-o locație superbă

Pentru o locație de lux, fetele folosesc îmbrăcăminte de vis! Cele două s-au cazat într-un resort exclusivist ce a fost deschis în urmă cu două luni. Este vorba despre NG Phaselis Bay, cu o investiție de 500 de milioane. Cântărețele au parte de imagini superbe și de cele mai bune servicii, printre care piscine exclusiviste, spa, mâncare bună și fel și fel de tratamente ce le fac pe cele două dive să se simtă perfect. Bineînțeles, ele nu au uitat să își țină fanii la curent cu orice aventură din viața lor.

“Este prima mea vacanţă de când m-am întors din Survivor şi mă bucur exact ca un copil. Sunt foarte fericită şi impresionată de frumuseţea acestui hotel în care ne-am cazat. Priveliştea este de nedescris. După atâta cocos, m-am înfruptat din bunătăţile de aici.”, a spus Amna pe rețelele de socializare.

Admiratorii celor două știu că acestea s-au întors cu probleme mari din Republica Dominicană, astfel că această vacanță le-a picat foarte bine. Amna a luat o bacterie și a avut probleme mari cu stomacul, în timp ce Andreea Antonescu s-a întors acasă cu vânătăi, dar a fost și accidentată la un deget. Iată că s-au gândit să uite de testul ce le-a pus la încercare limitele și să facă poze, să se bronzeze și să aibă parte de servicii de lux, la care mulți doar visează.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI