Unde a mers Alessandra Stoicescu, înainte de a se întoarce la Antena 3. Locația, extrem de scumpă

Unde a mers Alessandra Stoicescu, înainte de a se întoarce la Antena 3. Locația, extrem de scumpă
Alessandra Stoicesu, vacanță într-o locație de lux. Unde s-a dus înainte de a se întoarce la Antena 3?

Alessandra Stoicescu a decis să profite la maximum de timpul care i-a mai rămas din concediu maternal. Unde s-a dus vedeta de la Antena 3 înaine de a reveni pe micile ecrane? Locația este una luxoasă și exclusivistă.

Sandra Stoicescu, vacanță într-o locație de lux

Înainte de a se întoarce la Antena 3, Alessandra Stoicescu s-a bucurat de încă ceva clipe petrecute cu familia. Vedeta a decis să plece departe de meleaguri, în Dubai, alături de soț și copil. Cu ocazia aceasta, cei doi soți au sărbătorit-o pe micuța lor Sara, care a împlinit de curând 6 luni. Fetița Sandrei este deja obișnuită cu plecările, pentru că încă din prima lună părinții ei au dus-o la munte, la mare și în alte zone ale țării.

Sara a fost răsfățată încă din prima clipă, Sandra alegându-i în mare parte haine de la brand-uri renumite. Acum, Alessandra Stoicescu se pregătește pentru revenirea pe micile ecrane. Cu forțe proaspete, vedeta se întoarce la munca în televiziune și nu numai, pentru că deja a anunțat că va fi parte a unor proiecte fantastice.

Alessandra Stoicescu, vacanță într-o locație de lux. Unde a mers vedeta înainte de a se întoarce la Antena 3?
Alessandra Stoicescu, vacanță într-o locație de lux. Unde a mers vedeta înainte de a se întoarce la Antena 3?

„Emoții peste emoții, bagaje nenumărate”

„A fost prima plecare cu avionul împreună cu Sara și cea mai apropiată destinație la cald, cum voiam noi, este Dubai, un zbor de aproape cinci ore. Emoții peste emoții, bagaje nenumărate, pregătiri pentru toate situațiile pe care ni le-am putut imagina… așa cum fac toți părinții, cu siguranță. Mare ne-a fost surpriza să vedem că Sara parcă ne liniștea din priviri încă de la aeroport, râdea încontinuu și, dacă ar fi putut, cred că ne-ar fi zis și vreo două vorbe, să ne calmeze J. Zilele însorite ne-au prins foarte bine, ne-am relaxat, am sărbătorit-o pe Sara care a împlinit 6 luni și ne-am făcut toate poftele”
Alessandra Stoicescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI