Viorica Dăncilă, apariție de senzație la botezul fiicei Alessandrei Stoicescu. S-a pozat așa cu Adrian Năstase și Mircea Geoană

Viorica Dăncilă s-a fotografiat cu Adrian Năstase și Mircea Geoană la botezul fiicei Alessandrei Stoicescu

Viorica Dăncilă a fost invitată, sâmbătă, la botezul fiicei Alessandrei Stoicescu, prezentatoarea postului de televiziune Antena 3. Fostul premier al României a purtat o ținută impecabilă și s-a fotografiat alături de Mircea Geoană, Adrian Năstase și Rovana Plumb. Pozele au fost postate pe rețelele de socializare.

Viorica Dăncilă s-a fotografiat cu Adrian Năstase și Mircea Geoană la botezul fiicei Alessandrei Stoicescu

Fostul premier al româniei a participat la botezul fiicei Alessandrei Stoicescu. Evenimentul a avut loc sâmbătă seară și a fost plin de surprize. Printre invitați s-au numărat mai multe nume cunoscute din lumea mondenă, dar și jurnaliști și politicieni.

Viorica Dăncilă a venit îmbrăcată într-o rochie de culoare verde închis, accesorizată cu o broșă mare. Aflată între atâția oameni importanți, Dăncilă nu a ratat ocazia să facă o serie de fotografii. S-a pozat mai întâi cu Rovana Plumb, Gabriela Firea și Alessandra Stoicescu, apoi a venit piesa de rezistență, o poză cu Mircea Geoană și Adrian Năstase.

Fotografiile au fost postate pe rețelele de socializare, unde unii internauți au trimis mesaje de apreciere, iar alții au adresat injurii la adresa PSD.

Foto: Instagram Oana Turcu
Foto: Instagram Oana Turcu

Chiar dacă s-a simțit bine la eveniment, Viorica Dăncilă are emoții din cauza lui Liviu Dragnea, care i-a dat o lovitură grea în plină campanie electorală. Fostul lider PSD vrea să sesizeze Curtea de Justiție a Uniunii Europene cu privire la dosarul de la Curtea de Apel București în care contestă noua conducere a partidului.

Liviu Dragnea a depus în instanță mai multe cereri, printre acestea aflându-se și cea cu privire la sesizarea CJ a UE. Magistrații au stabilit că următorul termen din dosar va avea loc pe data de 31 octombrie. Fostul președinte al Camerei Deputaților i-a luat prin suprindere pe social-democrați, acuzând-o pe Dăncilă de fraudă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI