09 sept. 2022 | 20:30

Unde a fost văzută Simona Halep după divorţul de Toni Iuruc. Imaginea spune multe, sportiva pare mai fericită ca niciodată

Știri generale
Unde a fost văzută Simona Halep după divorţul de Toni Iuruc. Imaginea spune multe, sportiva pare mai fericită ca niciodată
Unde a fost văzută Simona Halep după divorţ. Este tenismena afectată de separarea de Toni Iuruc? Ce a făcut public sportiva.

Vestea despărțirii dintre Simona Halep și Toni Iuruc a zguduit lumea sportului românesc. Chiar dacă fanii fostei lidere mondiale în tenis au fost tulburați de decizie, nu la fel s-a întâmplat și în cazul celor implicați direct în această situație. Ambii milionari s-au afișat zâmbind în public, după semnarea actelor oficiale de divorț. Imaginea care a luat prin surprindere internauții o are în centru, de această dată, pe tenismenă. Află în rândurile următoare unde a fost văzută Simona Halep după divorţ. Să fie zvonurile adevărate?

Simona Halep, afectată sau nu de divorț?

Simona Halep și Toni Iuruc au semnat actele de divorț în fața notarului, joi, 8 septembrie. Jucătoarea de tenis a ieșit de la notar cu zâmbetul pe buze, lucru care a stârnit o mulțime de întrebări. Mai ales în circumstanțele în care zvonurile care circulă despre tenismenă nu sunt neapărat pozitive.

Simona Halep nu a scos nicio vorbă, odată ce a oficializat despărțirea de fostul său soț. După ce a ieșit de la notar, sportiva s-a dus direct la vila din Primăverii, unde a fost așteptată de mai mulți bodyguarzi care i-au asigurat intimitatea. De altfel, fosta lideră mondială în tenis a cerut jurnaliștilor să trateze subiectul divorțului cu discreție.

„Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, a fost mesajul transmis de Simona Halep, la scurt timp după ce fostul său partener a confirmat divorțul.

Odată cu informația referitoare la separarea dintre cei doi foști soți au început să circule tot felul de zvonuri despre relația acestora. Unele credibile, altele mai puțin. Cert este că Simona Halep pare destul de fericită cu ea însăși. Chiar și după o astfel de experiență. Cel puțin, așa denotă o imagine pe care a publicat-o chiar sportiva.

Unde a fost văzută Simona Halep după divorţ

În urmă nu cu foarte mult timp, Simona Halep a decis să împărtășească una dintre emoțiile sale cu fanii de pe rețelele sociale. Știm cu toții că atunci când într-o familie intervine un divorț, persoanele implicate în acesta au nevoie de timp pentr a se vindeca. Se pare că, cel puțin la nivel aparent, Simona Halep se recuperează repede.

Sportiva nu își permite să se înfunde în gânduri negative. Tenismena pare mai puternică și mai îndrăzneață decât s-ar fi crezut. Dacă unii se izolează în astfel de situații, sportiva a decis să petreacă timpul singură, reflectând la experiențele prin care a trecut.

Asta lasă de înțeles o imagine pe care Simona Halep a publicat-o pe Instagram. Aceasta poate fi vizualizată și în galeria FOTO a acestui articol. Tenismena s-a destins la o terasă liniștită, unde a fost servită cu produse din aluat foietaj dulce și o cană de cafea. La o primă vedere, sportiva este fericită. Se pare că își acordă timpul și spațiul necesare pentru a trăi viața armonios.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro