27 feb. 2024 | 12:27

Unde a fost văzută nepoata Mioarei Roman înainte de înmormântare. Calina, aspru criticată pentru gestul său: „Mai aşteaptă”

Monden
Unde a fost văzută nepoata Mioarei Roman înainte de înmormântare. Calina, aspru criticată pentru gestul său:
Unde a fost văzută nepoata Mioarei Roman înainte de înmormântare. Calina, aspru criticată pentru gestul său: "Mai aşteaptă"

Mioara Roman s-a stins din viață la 84 de ani și a fost condusă pe ultimul drum ieri. Au participat la tristul eveniment cei dragi, familia și prietenii, dar și oameni străini, care au apreciat-o din exterior. Se pare, însă, că cineva a lipsit cu desăvârșire: chiar nepoata ei, Calina. Unde a fost văzută ea chiar înainte de înmormântare.

Calina, dans și distracție în timpul priveghiului

Mioara Roman, o prezență emblematică în peisajul social și cultural românesc, a părăsit această lume la vârsta de 83 de ani, în noaptea de 22 spre 23 februarie, la azilul din Snagov, unde era internată de mai mult timp. Vestea trecerii sale în neființă a adus tristețe nu doar în rândul apropiaților, ci și printre cei care au admirat-o de-a lungul vieții sale, ca fosta soție a lui Petre Roman.

În aceste momente de doliu, o ipostază neașteptată a venit în atenția publicului: nepoata Mioarei Roman, Calina. Despre ea s-a vorbit în contextul unor apariții la petreceri și evenimente mondene în timpul zilelor de priveghi ale bunicii sale. Deși Mioara Roman a părăsit această lume, nepoata sa a fost prezentă la o petrecere chiar în ziua priveghiului acesteia.

Te-ar putea interesa și: Cine este Calina Dumitrescu, fata Catincăi Roman. Participă la Bravo, ai Stil, dar uite cum s-a transformat în ultimii ani FOTO

În ciuda faptului că se afla la căpătâiul bunicii sale, Calina, fiica Catincăi Roman, a fost prezentă la o petrecere organizată cu ocazia zilei de naștere a prietenei sale, Diana Gureșoaie. Imaginile surprinse și postate pe rețelele de socializare au arătat-o pe Calina dansând și distrându-se, ceea ce a surprins și șocat mulți dintre admiratorii familiei Roman, având în vedere contextul trist al momentului.

„Mai ai răbdare două zile’, e mesajul scris de Diana Gureșoaie la InstaStory în dreptul filmulețului cu Calina Roman, în care aceasta cântă și dansează.

Ulterior, Calina Roman a postat și ea pe rețelele de socializare, dând indicii cu privire la prezența sa la priveghiul bunicii. O fotografie rară în care apare alături de mama sa și de Mioara Roman a fost însoțită de un mesaj emoționant: „RIP. Te voi iubi mereu, bunico’.

Cu toate acestea, nu a participat la înmormântarea bunicii sale. De asemenea, nici Petre Roman nu a fost prezent, deși la cei doi toată lumea se aștepta să îi vadă.

Cu ce se ocupă Calina

Catinca Roman este foarte mândră de fiica sa, Calina, despre care spune că este o persoană extrem de muncitoare și determinată să-și urmeze visurile, chiar dacă adesea se simte nepregătită și perfecționistă. Creatoarea de modă o susține cum știe mai bine și se asigură că este mereu acolo pentru ea.

Catinca Roman spune că fiica ei este ușor nesigură pe forțele sale în unele momente, motiv pentru care ajunge să munească prea mult. Totuși, are încredere în ea și spune că o va susține, indiferent de deciziile pe care le va lua.

„Fata mea a moștenit ceva care nu e foarte bun de la familia asta: e perfecționistă. Și i se pare tot timpul că e nepregătită. Dar eu o sfătuiesc să își ia inima în dinți și să sară în gol. Uneori este nevoie și de asta’, a declarat Catinca Roman.

Te-ar putea interesa și: Calina Roman, dată afară din magazine și din taxi. Nepoata Oanei Roman a trăit clipe cumplite

Pasiunea și determinarea lui Calina sunt evidente în dorința ei de a urma o carieră în muzică, un domeniu pe care îl iubește și în care se simte în elementul ei. Trecutul său în muzică, cu opt ani de studiu la liceul George Enescu din București și participarea în corul școlii, dovedește că aceasta are o pasiune reală și o pregătire solidă în acest domeniu.

Peste câțiva ani crede că va descoperi succesul și va avea parte de faima la care visează. Știe că mama ei va fi mereu alături de ea, indiferent de ce vrea să facă. Deși a cochetat și cu televiziunea, vrea să se axeze pe muzică de acum înainte și să contureze o carieră cu adevărat.

„Acum îmi doresc să îmi urmez visul: să cânt. Am fost în Enescu (liceul George Enescu din București, de muzică, n. red.), am făcut opt ani de pian, am cântat și în corul școlii și acum nu văd făcând altceva cu viața mea.

Am început deja cursurile, mă apuc de treabă. Dacă ar fi să vorbesc despre ce aș vrea să cânt, vorbim despre jazz, dar nu știu cum ar prinde aici. Dar, peste cinci ani, mă văd pe scenă, cu o carieră. Iar pe mama, lângă mine sau în primul rând, acolo’, a dezvăluit tânăra.

De ce s-a despărțit Catinca Roman de tatăl fiicei sale

Catinca Roman, cunoscută creatoare de modă din România, este o femeie puternică și determinată, care și-a crescut fiica, Calina, singură, fără sprijinul bărbatului cu care a avut o relație timp de doi ani.

Deși a păstrat întotdeauna o discreție remarcabilă în ceea ce privește viața sa personală, recent a decis să ofere o perspectivă asupra rupturii dintre ea și fostul său partener, subliniind dificultățile care au dus la sfârșitul relației lor.

Citește și: Pepe şi părinţii lui i-au fost aproape Oanei Roman în ziua înmormântării mamei sale. Cine e marele absent

La peste 20 de ani de la separare, Catinca Roman a dezvăluit că nu a reușit să mențină o relație de prietenie cu tatăl fiicei sale, deși a făcut tot posibilul pentru a asigura o prezență paternă în viața lui Calina.

Motivele acestei rupturi, potrivit spuselor sale, includ diferențele de mentalitate, vârsta fragedă la care se aflau în momentul relației, dar și presiunile profesionale și familiale cu care se confrunta atunci.

„Am fost și mamă singură și a fost foarte complicat. Sinceră să fiu, nu regret o secundă că am făcut-o pe Calina, dar, dacă aș fi avut mintea de acum, poate că m-aș fi gândit de două ori înainte s-o fac cu cineva pe care nu mă puteam baza. E foarte, foarte greu și complicat și pentru copil.

Relația nu a mers pentru că aveam mentalități foarte diferite, pentru că el era prea tânăr, sincer, îmi dau seama cu recul, și pentru că și eu eram într-o perioadă a vieții extrem de complicată, cu tot ce se întâmpla în familie, pe partea profesională la fel. Cred că a fost prea mult pentru amândoi la momentul respectiv’, a spus creatoarea de modă.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actrița iubită de milioane de români care a avut o dramă neștiută și un destin tragic. Ce cuvinte a rostit înainte să moară
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Ce alimente ultraprocesate cresc cel mai mult riscul de moarte prematură
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Schimbări spectaculoase ale vremii. Veștile nu sunt deloc bune
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Se poate rămâne fără banii din CONTUL BANCAR. Informația a fost anunțată în mod oficial
Capital.ro
Horoscop 12 mai 2024. Berbecii prioritizează odihna, Racii fac schimbări importante
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro