28 apr. 2024 | 13:49

Unde a fost văzută Dana Budeanu în acest weekend. E total neaşteptat, ţinuta a atras privirile trecătorilor

Monden
Unde a fost văzută Dana Budeanu în acest weekend. E total neaşteptat, ţinuta a atras privirile trecătorilor
Vedeta a atras atenția trecătorilor cu ținuta ei

Deși, de-abia de ieri a început să se încălzească, evenimentele din București s-au șținut lanț, cel mai recent având loc în sectorul 4, unde a fost văzută Dana Budeanu în acest weekend. Dar, ceea ce a atras atenția la Dana Budeanu este ţinuta pe care aceasta a ales să o îmbrace.

Unde a fost văzută Dana Budeanu în acest weekend

Cu o zi înainte de Duminica Floriilor, locuitorii din Sectorul 4 al Capitalei au avut parte de o zi frumoasă și plină de evenimente în proaspătul parc deschis, Tudor Arghezi. Cu valori termice ceva mai ridicate, românii au ales să-și petreacă ziua de sâmbătă în parc.

Primarul de sector, Daniel Băluță, după ce și-a depus candidatura pentru un al doilea mandat, și-a invitat alegătorii și nu numai, la câteva evenimente importante, ce aua vut loc în cursul zilei de ieri.

Unde a fost văzută Dana Budeanu în acest weekend. E total neaşteptat, ţinuta a atras privirile trecătorilor

Parcul Tudor Arghezi, sectorul 4

Unul dintre ele, pe lângă expoziția de mașini clasice, ce a avut loc în parcul Tudro Arghezi, a adus și mulți români, creatori de frumos, și care au venit aici să prezinte tradiții, obiceiuri, dar și produse de artizanat și delicatase culinare tradiționale.

Printre cei care aveau să fie surprinși aici se numără și celebra Dana Budeanu, care avea s fie imortalizată în câteva imagini la fața locului.

Care a fost ţinuta care le-a atras privirile trecătorilor

Cu temperaturi pe măsura unei zile de primăvară, Dana Budeanu avea să fie surprinsă atât în dreptul unui proțap de miel, cât și alături de alți români aflați aici pentru a-și prezenta românilor preparatele lor tradiționale.

Dana Budeanu a atras atenția trecătorilor cu ținuta ei, o pereche de blugi albaștri și o bluză de extrem de subțire, de culoare maro-deschis. Într-una dintre ipostaze, Dana Budeanu avea să-i mulțumească primarului Daniel Băluță pentru evenimentele din parc.

Daniel Băluță, pentru un al doilea mandat la Sectorul 4

După un prim mandat de succes, cel puțin în opinia sa, Daniel Băluță anunța recent că și-a depus candidatura pentru un nou mandat, vestea fiind dată de edil pe pagina sa de Facebook:

„Astăzi mi-am depus, din nou, candidatura pentru al treilea mandat de primar al Sectorului 4!

L-am avut alături de mine pe Ionuț Stroe, președintele PNL Sector 4, prietenul meu și, totodată, colegul de coaliție pe care o susținem cu încredere la nivelul comunității noastre.

(..)Vă mulțumesc tuturor celor ce m-ați susținut semnând listele de susținere a candidaturii mele într-un timp atât de scurt! Sunt onorat să primesc încrederea voastră!”, scrie Daniel Bălușă pe pagina sa de Facebook.

Unde a fost văzută Dana Budeanu în acest weekend. E total neaşteptat, ţinuta a atras privirile trecătorilor

Daniel Băluță, primar Sector 4 (foto: Facebook)

La alegerile locale din 2020, candidatul PSD a reușit să-și devanseze contracandidații la punctaj destul de mare, iar șansele pentru un nou mandat stau în realizările sale în acești patru ani.

Parteneri
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
'Mi-am scos uterul, trompele uterine și ovarele'. O vedetă îndrăgită fost diagnosticată cu cancer la 42 de ani
Unica.ro
Noi reguli pentru eliberarea certificatului de concediu medical
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
TEST OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Propunerea a fost deja FĂCUTĂ: „Să fie o examinare adevărată"
Capital.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
NICUȘOR DAN a mințit ÎN DIRECT la TV! Bomba zilei în ALEGERILE LOCALE
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro