Unde a fost surprins Mihai Bendeac în București Vedeta de la Antena 1 nu a avut nicio jenă

Unde a fost surprins Mihai Bendeac în București Vedeta de la Antena 1 nu a avut nicio jenă
Unde a fost surprins Mihai Bendeac?

Mihai Bendeac și-a surprins fanii cu ultima schimbare. Unde a fost surprins cunoscutul jurat de la „iUmor” și ce și-a făcut? Iubitul actor și-a asumat totul și a venit cu detalii pentru cei ce îl urmăresc în mediul online. Care este mesajul recent al vedetei transmis fanilor?

Unde a fost surprins Mihai Bendeac?

Mihai Bendeac e unul din cei mai vizibili și iubiți actori de la noi. Acesta a fost implicat în multe proiecte de televiziune, dar se reîntoarce constant și la prima sa iubire – teatrul. Pentru că are grijă de imaginea sa, bărbatul nu ezită să apeleze la specialiști pentru a-și păstra tinerețea și vitalitatea.

Artistul a trecut recent pragul unei clinici de înfrumusețare, iar acum le-a mărturisit fanilor ce și-a făcut și cum arată după. Anii trec, iar ridurile se adună rând pe rând. Mihai Bendeac știe ce să facă pentru a fi cât mai puține sau poate chiar deloc.

Vedeta a dezvăluit că a făcut o vizită unei clinici de înfrumusețare, acolo unde a avut parte de un tratament la nivelul chipului. Bărbatul s-a declarat mulțumit de rezultat, dar a declarat că își dorește să continue tratamentul și când efectele nu se vor mai vedea.

”N-am copii nevastă, dar măcar bine să arat. Mi-am făcut a doua tură din terapia vampir (…) Nu mi-a arătat fața atât de frumosă și luminos nici măcar la 25 de ani. Se estompează riduri, arăt excepțional, sunt atât de frumos.

Mie îmi e teamă de o singură chestie, când o să fac și a treia oară terapia vampir, a patra oară, o să arăt și mai tânăr, cred că într-un an dau bacul”, a spus Mihai Bendeac pe  insta story.

„Să știți că singurătatea și burlăcia de la un punct încolo devin niște vicii”

Întrebarea care macină doamnele și domnișoarele este cu privire la evenimentul cel mare. Bendeac este întrebat frecvent când are de gând să se căsătorească. Din păcate, a reușit să dezamăgească toate admiratoarele cu răspunsul următor: „Eu nu mă voi însura niciodată. Nu va exista acel eveniment. Din varii motive!

Nu mă însor pentru că așa vreau, așa simt. Mă refer la act în sine. Să știți că singurătatea și burlăcia de la un punct încolo devin niște vicii. Este ca orice alt viciu. Este foarte greu să te rupi de această obișnuință.” Amintim că acesta chiar și-a tatuat cuvântul „never”/niciodată pe degetul inelar care este de obicei ocupat de verighetă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI