Unde a fost Gigi Becali de Revelion, de fapt. Așa a trecut în 2022: „Măcar 5 minute”

Unde a fost Gigi Becali de Revelion, de fapt. Așa a trecut în 2022: „Măcar 5 minute”
Unde a fost Gigi Becali de Revelion, de fapt. Așa a trecut în 2022

Unde a fost Gigi Becali de Revelion 2022. Chiar dacă a închiriat o vilă la Poiana Brașov, pentru 30.000 de euro, patronul FCSB a ales să nu meargă la munte și să petreacă evenimentul în altă parte. Astfel, anul acesta el nu a fost lângă familie, în noaptea dintre ani, el neparticipând la petrecerea din Poiană, cu peste 300 de invitați.

Unde a fost Gigi Becali de Revelion, de fapt. Așa a trecut în 2022

Gigi Becali a petrecut trecerea dintre ani în locul în care îi place cel mai mult, și anume, în biserică. El a spus că familia sa a mers la munte, dar el nu vrea să mai participe la altă petrecere, ci doar acolo unde răsună muzica îngerească. Omul de afaceri a explicat, pe larg, de ce anume a ales biserica și nu familia, fiind singurul care nu a fost prezent la petrecerea dată la vila închiriată, unde peste 300 de membri ai familiei sale s-au distrat pe cinste.

„Eu de Revelion sunt în biserica, ca să petrec anul 2021 spre 2022. Așa trebuie să facă toți creștinii, să petrecem măcar 5 minute. Eu în noaptea de Revelion sunt în biserică pentru că vreau să fiu cu Hristos și cu toți sfinții de noul an. Merge familia la munte, e adevărat. Eu, Doamne, mai fac eu petreceri?…

Tot ce e petrecere pentru mine este numai în Hristos, altceva nu mai există petrecere care să îmi placă mie. V-am spus că mă mai duc doar la două nunți, la cele 2 fete și atât. Nu mai există petreceri pentru mine. Pentru mine, petrecerea este numai și numai Sfânta Liturghie.

Cum la alții le place la dans, la muzică, la mâncare de Revelion, artificii, mie îmi place muzica îngerească în biserica, cu Hristos și cu sfinții. Fiecare om cu treaba lui”, a declarat Gigi Becali potrivit antena3.ro.

Îi place să petreacă timp cu nepoțica sa

Gigi Becali a închiriat de Revelion o vilă cu 20 de camere timp vreme de patru nopți, iar suma dată s-ar fi ridicat la 30.000 de euro. Întrebat care a fost cea mai mare bucurie pentru el, în anul 2021, Gigi Becali a declarat că pe el bucuriile lumești nu îl mai interesează, iar singurele momente de bucurie sunt cele petrecute alături de nepoțica sa.

„Bucuriile pe care le trăiesc, eu le trăiesc numai în biserică. Bucuriile astea lumești nu mă interesează, sunt pentru mine deșertăciune. Sau dacă vreți, bucuria pe care o trăiesc așa, lumește, este cu nepoțica, când stau și râd cu ea. În rest, celelalte sunt bucurii duhovnicesti”, a mai declarat Gigi Becali, pentru sursa citată.

Gigi Becali a declarat că și-ar dori mulți nepoți de la fiicele sale, mai exact câte „7-10 nepoți” de la fiecare.