15 feb. 2021 | 10:09

Ce i-a făcut George Burcea Vivianei Sposub în dormitor. Imaginile au ajuns pe net, imediat

Monden
Ce i-a făcut George Burcea Vivianei Sposub în dormitor. Imaginile au ajuns pe net, imediat
Ce i-a facut George Burcea Vivianei Sposub in dormitor

Dragostea plutește în aer în showbizul românesc. Vedetele din România s-au întrecut, de Ziua Îndrăgostiților, în a le arăta partenerilor lor cât sunt de îndrăgiți, cu daruri, surprize și declarații siropoase. Nici Viviana Sposub și George Burcea nu au făcut excepția de la regulă. Cum au petrecut cei doi amorezi de 14 februarie. Ce i-a făcut George Burcea Vivianei Sposub în dormitor. Imaginile au ajuns pe net, imediat. 

Ce i-a făcut George Burcea Vivianei Sposub în dormitor

Sunt tineri, sunt frumoși și se iubesc la fel ca în prima zi. Viviana Sposub și George Burcea au petrecut Ziua Îndrăgostiților cât se poate de romantic. Focoasa asistentă de la Vorbește Lumea și-a surprins iubitul duminică, 14 februarie. Nu, nu este vorba despre petale de trandafiri, lumânări sau muzică romantică. Viviana a vrut să fie originală și l-a așteptat pe actor cu câteva lecții de dans contemporan.

Cei doi au dansat lipiți unul de celălalt, zâmbind și furându-și mici sărutări, spre deliciul camerei de filmat, care a imortalizat momentele. Viviana Sposub a urcat clipul pe InstaStory, unde fanii s-au înghesuit să își arate aprecierea pentru acest cuplu. Fericirea se poate citi pe chipul celor doi, iar frumoasa brunetă a simțit nevoia de a-i face cea mai simplă și frumoasă declarație de dragoste lui George Burcea:

„La mulți ani, iubire!!! Te iubesc! Mulțumesc pentru tot!”, a scris Viviana Sposub în dreptul clipului de pe InstaStories, în care cei doi îndrăgostiți dansau pasional.

Viviana și George, poveste de dragoste ca în filme

Cei doi amorezi s-au cunoscut pe vremea când erau ambii concurenți la Ferma de pe PRO TV. Urmând exemplul cuplului format din Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, care s-au îndrăgostit în timp ce erau și ei, în același timp, în cadrul aceleiași competiții, Viviana Sposub și George Burcea și-au dat frâu liber sentimentelor și au recunoscut, într-un final, că sunt împreună și că se iubesc la nebunie.

„George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate”, mărturisea Viviana Sposub, în urmă cu ceva timp.

George Burcea și Viviana Sposub susțin că nu forțează nimic și lasă lucrurile să curgă de la sine în relația lor. Cei doi s-au mutat împreună și pare că se înțeleg de minune. Actorul a fost căsătorit cu artista Andreea Bălan, cea care i-a dăruit două fetițe minunate: Ella și Clara.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Angela Similea, lecție de eleganță la 78 de ani, la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru. De ce a izbucnit în lacrimi Mirabela Dauer „Mi-am dorit foarte tare să...”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Fiul lui Dragnea, iubire periculoasă cu amanta unui manelist
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Statul vrea să controleze banii românilor. Trebuie să raporteze. Au 5 zile la dispoziție
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI! AU FOST UCIȘI pe LOC
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro