Unde a apărut Emma Răducanu după victoria de la US Open 2021. Te așteptai să o vezi tocmai aici?

Emma Răducanu, câștigătoarea turneului US OPEN 2021, se bucură de foarte multă apreciere mondială. După victoria de la New York, toată lumea vrea să afle ce face frumoasa sportivă la orice pas. Așa se face că ultima apariție a tinerei cu origini românești a întors toate privirile. Te așteptai să o vezi tocmai aici?

Emma Răducanu, apariție de senzație pe covorul roșu

Campioana de la US OPEN 2021 a făcut senzație, luni seara, 13 septembrie, la Met Gala. Toate blițurile aparatelor de fotografiat au fost îndreptate spre Emma Răducanu, în momentul în care și-a făcut apariția la evenimentul caritabil. Campioana tenisului a defilat alături de cele mai mari vedete din lume.

Câștigătoarea turneului US OPEN 2021, Emma Răducanu, s-a aflat pe lista invitaților de la Met Gala, un eveniment caritabil la care vedetele de la Hollywood se înghesuie să apară.

Emma Răducanu a fost prezentă, luni, 13 septembrie, la Met Gala, unul dintre cele mai importante evenimente mondene din lume. Jucătoarea de tenis de doar 18 ani a devenit foarte populară după victoria istorică de la turneul de Grand Slam.

Sportiva a strălucit la propriu

La evenimentul monden la care a participat și Emma au fost 400 de actori, muzicieni, fotomodele, sportivi şi influenceri. La Met Gala, tânăra sportivă cu origini românești a strălucit la propriu. Jucătoarea de tenis a ales să poarte pe covorul roșu o ţinută Chanel alb cu negru, accesorizată cu bijuterii de corp din perle.

Pe lista oaspeților la unul dintre cele mai importante evenimente mondene din lume, suspendat pentru doi ani şi jumătate din cauza pandemiei de coronavirus, s-au regăsit nume grele de la Hollywood. La Met Gala au fost invitați Sharon Stone, Justin Bieber, Kim Kardashian, Megan Rapinoe, Venus Williams, Gigi Hadid, Diane Kruger, Erykah Badu, Jennifer Lopez, Rihanna Kendall Jenner, Taylor Hill, Hailey Rhode Baldwin, Kid Cudi, Frank Ocean şi Isabelle Huppert.

Ce este Gala Met

Gala Met este un eveniment caritabil organizat în fiecare an încă din 1948, în beneficiul Costume Institute, unul dintre muzeele din cadrul Metropolitan Museum of Art, dedicat modei. Totodată, evenimentul este ocazia perfectă pentru marii designeri vestimentari ai lumii de a îmbrăca starurile. Mai mult, marchează inaugurarea expoziţiei anuale găzduite de Costume Institute.

Jucătoarea de tenis cu origini românești se bucură de un mare succes

Emma Răducanu a devenit foarte cunoscută după victoria istorică de la US Open, unde a devenit prima câștigătoare venită din calificări. De asemenea, sportiva este prima jucătoare din Marea Britanie care a reușit să câștige un titlu major, după Virginia Wade în 1977.

Emma este cea mai tânără jucătoare de tenis care reprezintă Marea Britanie. Sportiva britanică s-a născut în Ontario, Canada, pe data de 13 noiembrie 2002, din mamă chinezoaică și tată român. Tatăl Emmei, Ian Răducanu, este din România, în timp ce mama sa, Renee, este de origine chineză. Familia Răducanu s-a stabilit în Marea Britanie când Emma avea doi ani.

Emma Răducanu și-a descoperit pasiunea pentru tenis când abia învăța să vorbească, primul antrenor fiind chiar tatăl ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI