Detaliul observat de Martina Navratilova la Emma Răducanu. Doar fosta mare jucătoare putea să vadă așa ceva

Detaliul observat de Martina Navratilova la Emma Răducanu. Doar fosta mare jucătoare putea să vadă așa ceva
Emma Răducanu a câștigat US Open 2021

Martina Navratilova a observat un detaliu la Emma Răducanu. Tânăra cu origini românești a uimit lumea tenisului la US Open 2021.

Ce a observat Martina Navratilova la Emma Răducanu

Sportiva Martina Navratilova a fost impresionată de Emma Răducanu. Ea a spus că are o maturitate incredibilă, cu toate că se află la începutul carierei.

„Când vezi un astfel de talent, îți dai seama că nu poate fi oprit. Singurul lucru care o poate opri este propriul său corp. Este aproape ca un produs finit deși abia își începe cariera”, a spus Navratilova.

Emma Răducanu a câștigat US Open după ce a învins-o în finală pe Leylah Fernandez. Ea a urcat 127 de locuri în clasamentul mondial și a ajuns pe poziția a 23-a.

Ce vrea să își cumpere sportiva cu premiul câștigat

Sportiva a câștigat 2,5 milioane de euro, iar prima achiziție pe care vrea să o facă costă doar 150 de euro. Emma a declarat că vrea o pereche de căști Apple AirPods. Tânăra își pierduse căștile în urmă cu trei săptămâni și s-a declarat fericită că acum și le poate înlocui.

„Acesta este începutul unei povești fabuloase”, a declarat pentru The Guardian Mark Borkowski.

Deși succesul ei a fost răsunător, Emma Răducanu a promis că va rămâne cu picioarele pe pământ și se va concentra în continuare pe cariera în tenis.

Ea este prima jucătoare din istoria tenisului care a câștigat un turneu de Grand Slam după ce a venit din calificări.

Emma Răducanu, așteptată în România

Tânăra de 23 de ani este așteptată la finalul lunii octombrie în România, la cel de-al doilea turneu WTA pe care Clujul îl va găzdui în 2021.

Transylvania Open are loc în perioada 25 octombrie-1 noiembrie și va avea loc în Sala Polivalentă.

„Incredibilă forța de care a dat dovadă Emma în ultimele săptămâni! Știu ce înseamnă efortul depus de ea, nu e simplu să menții nivelul superbun chiar în fiecare meci.

Emma face lucrurile să para simple, dar nu sunt deloc așa. Cel mai mult îmi place cât de sinceră e bucuria ei. 

O așteptăm la Transylvania Open cu brațele deschise! Cred ca România abia asteaptă să o întâlnească și să o aplaude”, a declarat Patrick Ciorcilă, pentru GSP.ro. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI