Bunica Emmei Răducanu, prima oară față în față cu jurnaliștii. Ce le-a spus

Bunica Emmei Răducanu, prima oară față în față cu jurnaliștii. Ce le-a spus
Dezvăluirile făcute de bunica Emmei Răducanu. Ce le-a spus jurnaliștilor

Emma Răducanu este o adevărată forță în lumea sportului, iar aceasta se bucură de mult succes după performanța sa de la US Open. Bunica ei, ce locuiește chiar în România, a avut prima reacție despre victoria sportivei, fiind extrem de emoționată.

Bunica Emmei Răducanu, dezvăluire emoționantă. Ce le-a transmis tuturor românilor

Emma Răducanu, ce s-a clasat pe locul 23 din WTA la doar 18 ani, a făcut foarte mulți români fericiți după ce a ieșit victorioasă la US Open. Tatăl sportivei este român, astfel că ea își vizitează anual România, ce locuiește în București, într-un bloc construit în anii ’80.

Jurnaliștii de la Observator au discutat pentru prima oară cu bunica Emmei Răducanu, ce le-a povestit că, de fiecare dată când nepoata sa o vizitează îi gătește sarmale, astfel că sportiva se poate bucura de bucatele tradiționale din țara natală a tatălui său.

Mai mult, femeia a declarat că sportiva le mulțumește românilor că au fost alături de ea și s-au bucurat de fiecare victorie. Aceasta a văzut-o pe sportivă înainte de pandemie, când ea a venit alături de părinții ei în România.

„Ea mulțumește tuturor românilor, a simțit că au fost alături de ea. Eu vă mulțumesc dumneavoastră că ați fost alături de ea. Înainte de pandemie, am văzut-o ultima oară, când au venit ei aici.”, a spus bunica sportivei pentru sursa citată.

Ce a spus Emma Răducanu despre părinții ei. Mesajul superb al sportivei

Emma Răducanu a venit pe lume pe 13 noiembrie 2002, în Ontario, Canada. Totuși, părinții ei, Ian și Renee Răducanu, ce sunt profesioniști în industria financiară română și chineză, au decis să se mute la Londra pe când sportiva avea doar 2 ani.

Rudele tenismenei locuiesc în Bromley, Marea Britanie. Aceasta a început să joace tenis de la 5 ani, iar apoi a urmat școala Newstead Wood, din Orpington, Kent. Emma Răducanu a oferit o declarație emoționantă despre părinții ei, explicând ce au învățat-o să facă încă de la o vârstă foarte fragedă. 

„Cred că încrederea vine doar din credința interioară. Mama mea provine dintr-un mediu chinez, au o credință de sine foarte bună. Nu este neapărat să spui tuturor cât de bun ești, ci este să crezi asta în tine.

Chiar respect asta despre cultură. Au fost insistenți într-o oarecare măsură. Nu doar în tenis, ci în toate. Cred că am dezvoltat această mentalitate încă de la o vârstă fragedă.”, a declarat Emma Răducanu despre familia ei, potrivit The Mirror.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI