Unde a ajuns să locuiască Jean Paler. Marele artist trece printr-o dramă

Unde a ajuns să locuiască Jean Paler. Marele artist trece printr-o dramă
Unde a ajuns să locuiască Jean Paler. Marele artist trece printr-o dramă

Jean Paler a ajuns să aibă o situație extrem de dificilă, din cauza problemelor financiare.

Unde a ajuns să locuiască Jean Paler

Actorul abia are bani ca să își plătească utilitățile, însă el trebuie să își cumpere și medicamente pentru inimă, din aceeași pensie de 920 de lei.

Jean Paler are 68 de ani și se confruntă cu probleme atât financiare, cât și de sănătate. El face sacrificii mari pentru a supraviețui, motiv pentru care încă urcă pe scenă.

Pensia lui este mult prea mică pentru a plăti utilitățile, mâncarea și medicamentele.

„Iau 840 de lei. Ce poți face cu acești bani, când ai de plătit lumina și întreținerea, un pumn de medicamente, dar și mâncarea? Am auzit că va mai crește, va ajunge cam pe la 920 de lei, dar ce să mai cumpăr de diferență? Zilnic, încă un pic de parizer”, a spus actorul. 

„Dacă aș fi avut o pensie de 2.500 de lei, m-ar fi lovit norocul.

Dar, probabil, nu voi fi acasă când va veni norocul pe la mine. Într-o țară în care poporul e orfan, trebuie să muncim până le dăm de lucru preoților”, a spus acesta.

El locuiește acum la Sinaia, însă spune că este nemulțumit, pentru că este nevoit să plătească sume mari la căldură.

Jean Paler face sacrificii mari pentru bani

El face sacrifice mari pentru a strânge bani cu care să își plătească utilitățile la iarnă.

„Sunt puțini bani, ce să fac cu această sumă mică, mai muncesc vara, ca să strâng pentru iarnă, să nu ajung să mă împrumut de la vecini. Locuiesc la Sinaia și acolo trebuie căldură mereu, este frig în casă aproape tot anul.

M-aș muta la București, unde clima este mai blândă, dar nu am reușit să vând apartamentul”, a mărturisit actorul.

Pe lângă faptul că este foarte stresat cu banii și face tot ce îi stă în putință să mai pună deoparte câțiva leuți, Jean Paler trebuie să se îngrijească și de starea lui de sănătate.

Actorul se confruntă cu probleme la inimă, lucru care îl obligă să aibă un regim alimentar foarte strict. El are montat un stent la inimă, care îl ajută s își regleze ritmul cardiac.

Inima mea funcţionează doar 30%, am fibrilaţie continuă. Inima își încetineşte ritmul şi leşin. Mi s-a montat un defibrilator, un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Țin un regim strict”, a mai spus Jean Paler.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI