Momente de coșmar pentru Jean Paler. Ce i se întâmplă, după ce a fost operat la inimă

Problemele se țin lanț de Jean Paler

Recunoscut pentru faptul umorul său extraordinar, dar și pentru faptul că are energie cât zece la un loc, Jean paler se numără printre persoanele publice care reușesc mereu să ne aducă un zâmbet pe buze. Numai că, în ultimii ani, actorul a uitat chiar el însuși să zâmbească, după ce a avut parte numai de necazuri. În 2012, acesta a văzut moartea cu ochii după ce a suferit un infarct major.

Jean Paler, probleme grave de sănătate

Comediantul a fost operat de urgență și i s-au montat 3 stenturi. Pentru că a respectat toate restricțiile medicului, inclusiv cele alimentare, Jean Paler a reușit să revină pe scenă, chiar dacă nu la fel de frecvent precum o făcea înainte. Așa cum era de așteptat, pentru că spectacolele s-au injumătățit, și banii au fost mai puțin. Însă, cheltuielile mult mai mari, pentru că este nevoit ca până 

Atunci când credea că se simte din ce în ce mai bine, Jean Paler a mai primit o nouă lovitură. Anul trecut, acesta a leșinat într-un magazin și a fost dus cu o Ambulanță la spital, acolo unde a fost supus unei noi intervenții chirurgicale pe cord deschis, pentru montarea unui defibrilator care să îl ajute să trăiască: “Doctorul mi-a spus că inima mea nu mai funcționează decât 30%. Mi-a zis că trebuie să mă trimită urgent să mă internez. (…) Eu pot muri oricând. Au venit salvările la mine, m-au scos cu pompieri din casă. Nimeni nu mi-a zis că sunt jale cu inima”, spunea maestrul anul trecut.

Are probleme finaciare mari!

În prezent, Jean Paler merge la spectacole extrem de rar și își petrece majoritatea timpului în casă, uitându-se la televizor. Este fericit atunci când este chemat la câte o emisiune și suferă că  nu mai este omul de altă dată. De la a doua operație pe inimă, actorul s-a îngrășat, a albit și are cearcăne permanente. 

Jean Paler s-a plâns în repetate rânduri că lipsa sectacolelor l-a adus la sapă de lemn și că nu se poate susține numai din pensie: Iau 840 de lei. Ce poți face cu acești bani, când ai de plătit lumina și întreținerea, un pumn de medicamente, dar și mâncarea? Am auzit că va mai crește, va ajunge cam pe la 920 de lei, dar ce să mai cumpăr de diferență? Zilnic, încă un pic de parizer”, a spus Jean Paler. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI