Un sportiv legendar a murit la 2 săptămâni după ce s-a vaccinat anti-covid. Milioane de oameni, în stare de șoc

Un sportiv legendar a murit la 2 săptămâni după ce s-a vaccinat anti-covid. Milioane de oameni, în stare de șoc
Un sportiv legendar a murit la 2 săptămâni după ce s-a vaccinat anti-covid. Milioane de oameni, în stare de șoc

Legendarul Hank Aaron, regele MLB, a murit vineri 22 ianuarie, după ce în urmă cu două săptămâni a fost vaccinat împotriva Covid-19.

Legenda lui Atalanta Braves, Henry Louis ‘Hank’ Aaron, ș-a dat ultima suflare, vineri, 22 ianuarie 2021. Considerat drept unul dintre cei mai buni jucători de baseball din toate timpurile, Aaron l-a detronat pe Babe Ruth, considerat drept rege al baseballului. A jucat în 755 de meciuri de-a lungul vieții. Sportivul a murit la vârsta de 86 de ani.

Cum a murit Hank Aaron

Conform declarației oficiale a clubului Atlanta Braves, Hank Aron ar fi murit în somn. NU au fost dezvăluite detalii și nici informații cu orivire la starea de sănătate a sportivului. Cert este că acest lucru s-a întâmplat la două săptămâni de cânt fostul sportiv a fost vaccinat împotriva Covid-19. Sportivul s-a vaccinat cu scopul de a transmite un mesaj cetățenilor cum că vaccinul este sigur. La acea vreme Aaron declarase pentru Associated Press că nu are niciun fel de îngrijorare cu privire la vaccinare și ca este mândru de el că face acest lucru.

Mulți au susținut că moartea sa ar putea fi declanșată de doza de vaccin, dar nu au existat rapoarte care să confirme despre acest lucru. Comisarul pentru Liga Majoră de Baseball, Robert Manfred Jr., a numit prietenia sa cu Aaron „una dintre cele mai mari onoruri din viața mea”, în timp ce i-a adus omagii legendei Bravilor.

Hank Aaron a jucat majoritatea carierei sale în MLB pentru Milwaukee și Atlanta Braves, unde a avut performanțe excepționale.

Aaron și-a făcut un nume, după ce a fost inspirat de Jackie Robinson în copilărie. Realizarea incredibilă a lui Aaron s-a confruntat cu ură și amenințări cu moartea, când a eclipsat recordul lui Babe Ruth. Aceștia nu au acceptat faptul ca un sportiv de culoare sa revendice un record atât de important.

Aaron s-a retras din sport în anul 1976.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI