Helmuth Duckadam, mesaj aspru despre jucătorii FCSB-ului. „99% sunt mercenari, chiar dacă sună urât”

Helmuth Duckadam, mesaj aspru despre jucătorii FCSB-ului. „99% sunt mercenari, chiar dacă sună urât”
Helmuth Duckadam, mesaj aspru despre jucătorii FCSB-ului. "99% sunt mercenari, chiar dacă sună urât"

Sepsi – FCSB O-1. Helmut Duckadam a avut un mesaj aspru pentru jucătorii FCSB-ului, transmis în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Helmuth Duckadam, despre jucătorii FCSB-ului: „99% sunt mercenari”

Vicecampioana a cucerit primul trofeu după cinci ani, dar Duckadam i-a criticat pe fotbaliștii lui Gigi Becali. ”Eroul de la Sevilla” a fost trist la auzul veștii că jucătorii și fanii au scandat: „A venit Cupa în Berceni”. Până de curând, oficial al FCSB, Duckadam spunea: „Tot ce s-a întâmplat de-a lungul timpului, inclusiv ultimele rezultate, când chiar dacă jucam pe Arena Națională eram legați de Ghencea, acolo s-au realizat marile performanțe”.

Helmuth Duckadam, mesaj aspru despre jucătorii FCSB-ului.
Duckadam ocupă funcția de președinte de imagine la FCSB din 11 august 2010

Așa se întâmplă când nu mai asociezi FCSB cu Steaua, cu Ghencea, nu mai asociezi echipa asta cu Steaua… Nu mai sunt jucători, același lucru e și la Rapid, și la Dinamo. Nu mai sunt jucători care să simtă pentru acel club. Din păcate, 99% sunt mercenari, chiar dacă sună urât.

Vin la Steaua (n.r FCSB) ca să câștige bani, ca să meargă în străinătate. Eu jucam pentru UTA, simțeam ceva pentru UTA. Jucam la Steaua, simțeam ceva pentru Steaua”, a spus fostul portar.

Fanii FCSB-ului și-au așteptat eroii după meciul cu Sepsi

Jucătorii FCSB-ului au avut parte de o surprinză după ce au câștigat Cupa României. Galeria i-a așteptat la baza de la Berceni. Aceștia s-au pozat cu favoriții, au ridicat trofeul, au scandat și cântat împotriva rivalei Dinamo. Acum, urmează pentru FCSB un meci cu Gaz Metan, ultima clasată din play-off. Cu 28 de puncte, echipa lui Toni Petrea este pe locul cinci, dar este sigură de participarea în competițiile europene, așa că preferata pentru ultimul loc de Europa Leaque din campionat devine FC Botoșani, pentru că Astra nu are licență.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI