Un șofer român de TIR, răpit de o criminală. Prin ce chinuri a trecut, este oribil

Un șofer român de TIR, răpit de o criminală. Prin ce chinuri a trecut, este oribil
Șofer român de TIR răpit în Spania FOTO: El Periodico de Aragon

Pe un site de întâlniri, o tânără a sedus un șofer român de TIR din Spania. Criminala a răpit apoi bărbatul și l-a torturat fără milă, pentru a-l jefui. Hendangelin Candy Arrieta, sub numele de Bella sau Dulce Angel, s-a folosit de câteva fotografii sugestive pe site-ul de întâlniri Badoo pentru a-l seduce pe șoferul român.

Șoferul român de TIR a trecut prin chinuri oribile

La momentul când s-a înscris pe Badoo, Florin avea vârsta de 37 de ani. Chiar din prima zi pe platforma de întâlniri a primit un mesaj din partea unei tinere latino-americană, foarte simpatică. Aceasta i-a propus românului să discute în privat. După ce au făcut schimb de numere de telefon și și-au trimis mesaje pe WhatsApp, au stabilit să se întâlnească în apropiere de Zaragoza, la Gallur, a relatat Onda Cero.

Șoferul român a dus TIR-ul în parcarea firmei pentru care lucrează și a plecat la întâlnire la volanul mașinii personale, un Reanult Clio. Când a ajuns, tânăra i-a spus că o cheamă Daniela Mendoza, are 24 de ani și că s-a născut din Republica Dominicană.

La audieri, Florin își amintea că fata avea 1,75 m, slăbuță, pielea închisă la culoare, iar în fotografiile pe care le avea în telefonul mobil, purta o pereche de pantaloni roz foarte scurți și un maiou care abia acoperea sânii.

Șoferul român de TIR avea doar 55 de euro la el

Tânăra a urcat în mașina românului și i-a spus că și-a lăsat sacoul la casa bunicii sale și că îi este frig. Aceasta la rugat să meargă să îl ia, înainte să meargă împreună la un hotel, să se cunoască mai bine. Florin a fost de acord, iar femeia l-a îndrumat spre o alee neasfaltată din apropiere, în capătul era o casă ce părea a fi părăsită. Fata coboară și îi spune bărbatului să stingă farurile și să o aștepte.

Din nefericire fata s-a întors însoțită de doi bărbați, care l-a luat pe sus, l-au pus la pământ, lovindu-l repetat, l-au legat cu o sfoară și i-au pus un cuțit la gât. După ce i-au acoperit gura, fața și gâtul cu bandă adezivă, unul dintre răpitori i-au aplicat câteva șocuri electrice. Apoi i-au furat portofelul în care avea doar 55 de euro, cardul de credit, telefonul, mașina și chiar adidașii, după care l-au lăsat în drum învinețit și desculț.

După ceva vreme, o femeie l-a găsit pe Florin și a anuțat poliția. În urma anchetei s-a constatat că telefonul de pe care îi răspundea la mesaje fata de pe Badoo era al unui român, răpitorii lui îl furaseră. Potrivit El Periodico de Aragon, femeia a fost prinsă și riscă 58 de ani de închisoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI