Un șofer din Baia Mare a ajuns la spital după ce a încercat să stingă cu extinctorul un recipient cu spirt aprins

Un șofer din Baia Mare a ajuns la spital după ce a încercat să stingă cu extinctorul un recipient cu spirt aprins
Un șofer din Baia Mare a ajuns la spital după ce a încercat să stingă cu extinctorul un recipient cu spirt aprins

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Maramureș, Ionela Cozma, în cursul zilei de astăzi, un șofer al societății de transport Urbis din municipiul Baia Mare a fost internat în spital după ce a încercat să stingă un recipient cu spirt aprins în troleibuz cu extinctorul.

Șofer ajuns la spital după ce a încercat să stingă un incendiu la un recipient cu spirt

Potrivit purtătorului de cuvânt, oamenii legii continuă verificările subt aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Aceștia vor stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul pentru a lua măsuri conform legii.

În prezent, starea de sănătate a pacientului este stabilă și primește îngrijiri medicale de specialitate, conform unei surse medicale din cadrul UPU al Spitalului Județean de Urgență Baia Mare.

„Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că un bărbat, angajat al unei societăţi, în încercarea de a stinge cu un extinctor un recipient cu spirt din interiorul unui troleibuz, aprins de persoane necunoscute, s-a produs o deflagraţie, în urma căreia bărbatul de 39 de ani din Recea a suferit leziuni la nivelul gâtului şi feţei. Acesta a fost transportat la spital de un echipaj medical, rămânând internat în vederea acordării de îngrijiri de specialitate”, a  mai spus Ionela Cozma.

Un șofer a intrat cu mașina în stația de autobuz și a rănit grav două persoane

Șoferul care a accidentat grav doi pietoni, după ce a intrat cu mașina în stația de autobuz, a fost reținut după două zile. Tânărul a scăpat de sub control mașina și a intrat într-o stație de autobuz, moment în care a lovit în plin un bărbat și o femeie.

Cei doi soți, în vârstă de 20 și 23 de ani, sunt în stare gravă la spital. Tânăra se află în comă la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare. Soțul ei a fost transferat la Cluj pentru o intervenție chirurgicală.

Șoferul, în vârstă de 20 de ani, a fost reținut după două zile și merge în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Martorii au spus că după accident, tânărul stătea și râdea de cele întâmplate. De asemenea, nu se află la prima abatere. În trecut a mai fost implicat într-un accident cu alte două mașini.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest imediat după accident, iar rezultatul a arătat că acesta nu consumase băuturi alcoolice.

Urmăriți Playtech.ro și pe