Un șofer de TIR din Dolj a fost prins cu o alcoolemie record. Până și polițiștii au fost șocați

Un șofer de TIR din Dolj a fost prins cu o alcoolemie record. Până și polițiștii au fost șocați
Sofer de camion surprins de politisti cu o alcoolemie uriasa

Un șofer de TIR din Dolj a fost prins de polițiștii de la Rutieră cu o alcoolemie record. Bărbatul avea o asemenea alcoolemie încât până și polițiștii au fost șocați. Spre norocul lui, șoferul turmentat rău, nu a provocat niciun accident rutier, el fiind descoperit de polițiști dormind la volan.

Un șofer de TIR din Dolj, prins cu o alcoolemie uriașă la volan. Era atât de beat încât l-a luat somnul în trafic

Un șofer de camion din Dolj a fost descoperit de polițiștii de la Rutieră dormind la volan, după ce acesta consumase foarte mult alcool. Astfel, șoferul care s-a dovedit că avea o alcoolemie de 1,91 la mie în aerul expirat, a încercat să conducă numai că l-a luat somnul la volan. Așa a fost descoperit și de polițiștii care l-au deranjat din somn și l-au pus să sufle în aparatul etilotest.

„Așa ceva! Pe cât de halucinant, pe atât de adevărat, aceasta fiind o valoare cât se poate de reală! Protagonistul, un șofer de camion, a fost găsit… nici noi nu știm cum să vă explicăm… A adormit, conducând camionul! Ne bucurăm că astfel i s-a încheiat traseul, trezit de colegii noștri din Dolj. Învățătura o trageți voi! Reamintim: Ai consumat alcool? Stai acasă, NU alimenta drumurile țării cu accidente!”, a anunțat Poliția Română pe propriapagină socială.

Postarea Poliției Române, apreciată de internauți

Postarea Poliției Române a strâns în doar câteva ore nu mai puțin de 1300 de aprecieri. De asemenea, mesajul are 150 de comentarii și aproape 100 de distribuiri. Mulți dintre internauți au ținut să facă mișto de starea șoferului, unii au felicitat Poliția pentru vigilență, în timp ce alții au acuzat poliția că face mult prea puține controale.

„Dacă ați face controale pe drumurile cele mai circulate ar fi ceva mai multă normalitate în trafic. Am traversat țara de două ori în ultima lună pe cele mai circulate drumuri naționale și nu am văzut picior de radar sau de control în trafic …Prin urmare, în trafic e dictatura bunului plac pt că voi lipsiți iar astfel de fapte grave le încurajați prin absență”, a scris Rommie Costin la mesajul Poliției Române cu șoferul de TIR beat.

Câțiva internauți au fost de acord cu postarea lui Rommie Costin, iar alții au sărit cu gura pe internautul care a spus că sunt prea puține controale ale poliției în trafic.

„Trebuia să fie și un expert pe aici/ Ești ridicol…/ si dacă sunt pe drumuri, șoferii se anunță între ei că na….Nicicum nu e bine”, sunt cei care l-au apostrofat pe Rommie Costin.