Un serial de comedie intră în grila Kanal D. Cum se numește producția și cine va face parte din distribuție

Un serial de comedie intră în grila Kanal D

Un serial de comedie, produs de Kanal D, va debuta în noiembrie pe sticlă. Simpaticele personajele se pregătesc să-și cucerească telespectatorii cu aventuri incredibile prin care trec, în satul unde totul este posibil. Cum se numește producția și cine va face parte din distribuție?

Kanal D aduce pe sticlă un nou serial de comedie

Kanal D vine din data de 16 noiembrie cu un serial pitoresc de comedie. Producția va fi difuzată sâmbătă, de la ora 22:00, pe locul lăsat liber de show-ul ”Îmi place dansul”, care se încheie pe 9 noiembrie. Așadar, din noiembrie, vin Moldovenii, căci așa se numește serialul, creat în colaborare cu trupa ”3 Chestii”, umoriști care au un canal de Youtube cu aproape 900.000 de fani. Echipa este formată din: Petronel Gabriel Gongeanu, Iulian Mehedinţ, Radu Ţibulcă, Vasile Panțiru, Andreea Lodbă, Claudiu Dobriță, Aida Ioana Cojocariu și Bogdan Burţilă.

Un serial de comedie în grila Kanal D. Cum se numește producția și cine va face parte din distribuție
Noul serial produs de Kanal D va debuta pe sticlă în noiembrie

„Ne-am inspirat tot timpul din întâmplări cotidiene și suntem foarte atrași de mediul rural, de viața de la țară, așa au și luat naștere personajele pe care le veți putea urmări din 16 noiembrie, la Kanal D”, a spus Petronel Gabriel Gongeanu, unul dintre membrii ”3 Chestii”.

Nici viața la țară nu mai e ce a fost

Personajele serialului se pregătesc să își cucerească telespectatorii cu aventurile de zi de zi desfășurate în satul unde totul este posibil: Gaurenii de Jos. Sătenii nu par speriați de tehnologie și chiar încearcă să se familiarizeze cu traiul de la oraș, pentru a fi în rând cu lumea. Accentul va fi pus pe doi vecini, pădurarul Mitică – jucat de Petronel Gabriel Gongeanu – și prietenul său devotat, Cornel – interpretat de Iulian Mehedint.

Cei doi se vor întrece în isprăvi și vor pune pe jar tot satul. Acțiunea va începe din momentul în care cocioaba lui Mitică devine o stațiune listată pe platforma de booking, moment în care viața sătenilor se schimbă, iar femeile din Gaurenii de Jos își dau coate pentru ca ținuta să le fie pe gustul lui Cătălin Botezatu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI