Un român și iubita sa, asasinați în Costa Rica. Cine este bărbatul care a fost găsit mort. VIDEO

Un român și iubita sa, asasinați în Costa Rica. Cine este bărbatul care a fost găsit mort. VIDEO
Un român și iubita sa au fost asasinați în Costa Rica

Un român și iubita sa au fost asasinați în Costa Rica, în timp ce se aflau în mașină pe o stradă din centrul orașului Alajuelita. Bărbatul avea cazier pentru trafic de droguri, după ce încercase să scoată din țară 20 de kilograme de cocaină, în timp ce tânăra era fotomodel.

Un român și iubita sa au fost asasinați în Costa Rica

Românul asasinat în Costa Rica a fost identificat de polițiști. Ionuț George Otelac, un bărbat de 38 de ani, a fost împușcat mortal în timp ce se afla într-o mașină, alături de iubita sa, Raquel Gamboa Mora, pe o stradă din centrul orașului Alajuelita. Tânăra era fotomodel cu 68.000 de fani pe Instagram. Asasinii aflați pe o motocicletă s-au apropiat de mașina lor și au deschis focul, împușcându-i mortal pe cei doi.

Ionuț George Otelac avea cazier pentru trafic de droguri, după ce în anul 2000 a fost arestat pe aeroportul Juan Santamaria în timp ce încerca să scoată dn Costa Rica 20 de kilograme de cocaină ascunse în containere de aluminiu. Arestarea lui a dus în cele din urmă la destructurarea unei rețele de trafic de droguri din care făceau parte 9 străini. Aceștia scoteau ilegal droguri din Costa Rica în containere destinate transportului de vin.

Raquel Gamboa Mora
Raquel Gamboa Mora


Românul și iubita lui se aflau într-o mașină Suzuki, înmatriculată pe numele tinerei. Asasinii s-au apropiat pe o motocicletă și au deschis focul prin geamul autoturismului, împușcându-l în cap și în torace pe bărbat. În momentul în care echipele de intervenție au sosit la fața locului, bărbatul era deja mort, iar tânăra prezenta semne vitale. Paramedicii au efectuat manevrele de resuscitare, însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI