Un român celebru a donat zeci de mii de dolari. Surpriza este alta, nu a făcut-o pentru oamenii din țară (exclusiv)

Un român celebru a donat zeci de mii de dolari. Surpriza este alta, nu a făcut-o pentru oamenii din țară (exclusiv)
Românul donează zeci de mii de dolari

Fiul unui celebru cântăreț de muzică populară din România este unul dintre cei mai populari parlamentari din Costa Rica. El a făcut un gest remarcabil pentru mii de copii necăjiți din țara sa de adopție.

Dragoș Dolănescu a donat zeci de mii de euro pentru copii săraci

Fiul cel mic a lui Ion Dolănescu, Dragoș, a donat jumătate din salariu său pentru a oferi mâncare nevoiașilor, care, se pare că sunt tot mai mulți în Costa Rica, după ce turismul a fost aproape desființat din cauza pandemiei, iar mulți localnici au rămas fără principala lor sursă de venit.

”Timp de câteva luni am donat bani unei biserici catolice din Costa Rica, locaș de cult care are grijă de sute de mii de copii săraci și înfometați. Am donat în jur de 15.000 de dolari, în total”, a declarat Dragoș Dolănescu, în exclusivitate pentru impact.ro.

Dragoș Dolănescu a intrat în politică să schimbe lucrurile în bine

Fratele mai mic a lui Ionuț Dolănescu nu a intrat în politică pentru statutul de deputat, Dragoș Dolănescu chiar și-a dorit să schimbe lucrurile în bine și să ajute populația săracă din Costa Rica. Acum când economia acestei țări s-a prăbușit din cauza pandemiei, el face tot posibilul să dea o mână de ajutor.

”Am avut 150.000 de bolnavi de Covid-19, au murit 2.000 de persoane, din cauza virusului ucigaș. Pandemia a anulat turismul, avem peste un milion de șomeri, care sunt susținuți de stat, ei primesc un ajutor de 200 de dolari, dar și pachete cu mâncare”, a mai spus Dragoș Dolănescu.

Dragoș Dolănescu ajută oamenii săraci din Costa Rica

În perioada perioada în care se împarte alimente șomerilor, Dragoș Dolănescu poate fi surprins bătând la ușile celor mai puțin norocoși cu sacii de făină în spate. Oamenii plâng de bucurie când deschid ușa.

”Sunt zile în care bat țara în lung și în lat, ca să împărțim mâncare, am cărat saci de sute de kilograme, cu făină și cu orez. E de nedescris chipul oamenilor, atunci când ne deschid ușa, au lacrimi de bucurie”, a mărturisit Dragoș pentru sursa citată.

În ciuda eforturilor sale de a ajuta oamenii necăjiți, Dragoș Dolănescu a devenit ținta unor jurnaliști din Costa Rica.

”Sunt în conflict cu unii ziariști despre care am aflat că au fost susținuți financiar de politicienii rivali. Eu nu doresc ca al nostru Guvern să se implice în treburile magistraților. Magistrații trei să fie, dacă e să dau un exemplu, precum sistemul imunitar în corpul unui om”, mai spune fiul lui Ion Dolănescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI