Ce i-a transmis Dragoș Dolănescu lui Ionuț, fratele său, după ce a aflat că are virusul

Ce i-a transmis Dragoș Dolănescu lui Ionuț, fratele său, după ce a aflat că are virusul
Ce i-a transmis Dragoș după ce a aflat că are COVID-19

Vineri, cântărețul de muzică populară Ionuț Dolănescu a aflat că e bolnav de Covid-19, în urma testării făcute înainte de a pleca în America, unde voia să ajungă pentru a vota, la alegerile prezidențiale. După ce a auzit că fratele lui este bolnav, Dragoș Dolănescu a lăsat deoparte neînțelegerile dintre ei și i-a transmis un mesaj de suflet.

Ionuț Dolănescu are COVID-19, ce îi transmite fratele său

Celebrul solist Ionuț Dolănescu a mărturisit la Antena 3 că a fost depistat pozitiv cu coronavirus și că va sta în izolare 14 zile. Planurile lui au fost date peste cap deoarece voia să plece în America ca sa-și revadă mama, celebra cântăreață Maria Ciobanu, care este stabilită în Statele Unite, dar și pentru a vota la alegerile prezidențiale.

”Din fericire, cred că este o formă ușoară. Nu am simptome, nu am febră. Suntem bine și eu și soția mea. Din păcate, ni s-au zădărnicit planurile pentru că noi, astăzi, ar fi trebuit să fim în SUA, să luăm urnele cu asalt și să votăm în calitate de cetățeni americani. Nu aveam simptome, doar că am simțit nevoia să fac acest gest, știind că plec peste hotare. În seara zilei de vineri am fost sunat de la spital, mi s-a spus că suntem pozitivi”,  a declarat artistul pentru Antena 3, potrivit Impact.ro.

Mesajul lui Dragoș Dolănescu pentru fratele lui Ionuț

După ce a aflat că fratele său este bolnav, Dragoș Dolănescu, care este deputat în Costa Rica, i-a transmis un mesaj, prin intermediul sursei citate: ”Îi doresc lui Ionuț multă sănătate, să aibă multă grijă de el, nu este de joacă, acest virus este foarte periculos. Bine că are o formă ușoară, fără complicații”.

Dragoș Dolănescu duce o luptă grea cu noul coronavirus, în calitate de politician:

”În Costa Rica, acest virus a lăsat un milion de oameni fără locuri de muncă, nu mai există turism, este foarte greu. S-au înregistrat 80.000 de bolnavi și 1.000 de decese. Noi, oamenii politici, ne chinuim să-i ajutăm pe toți, să le găsim alte locuri de muncă, am cărat chiar și eu saci cu mâncare, pentru cei cu mari probleme financiare”.

Mesajul lui Dragoș Dolănescu pentru fratele său
Mesajul lui Dragoș Dolănescu pentru fratele său

”Scandalul pe avere a distrus relația cu fratele meu, nu cred că vom mai vorbi vreodată. Uneori îmi lipsește foarte mult, nu mulți știu că noi, în adolescență, ne-am înțeles foarte bine. De dragul lui m-aș fi aruncat și de pe casă, dacă mi-ar fi cerut”, a mai povestit pentru Impact.ro Dragoș Dolănescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI