12 nov. 2020 | 15:18

EXCLUSIV: Dragoș Dolănescu vinde conacul cu 15 camere din Sinaia, cu tot cu mobilă. Iată cât costă să dormi în patul lui Ion Dolănescu!

Monden
EXCLUSIV: Dragoș Dolănescu vinde conacul cu 15 camere din Sinaia, cu tot cu mobilă. Iată cât costă să dormi în patul lui Ion Dolănescu!
Dragoș Dolănescu este deputat în Costa Rica și a moștenit vila de la Sinaia de la tatăl lui, regretatul Ion Dolănescu

Stabilit de peste 20 de ani în Costa Rica, unde este deputat, Dragoș Dolănescu a revenit tot mai rar în România, după decesul celebrului său tată, și, de fiecare dată, doar pentru a-i aprinde o lumânare la mormânt. Prin urmare, la vreme de pandemie, a decis să scoată la vânzare conacul din Sinaia, în care Ion Dolănescu ținea odinioară chefuri, până-n zori. Dragoș a menționat, în exclusivitate pentru impact.ro, că va da casa cu tot cu mobilă, inclusiv cu fostul dormitor al „Regelului muzicii populare românești”. Suma cerută este pe măsura prețurilor zonei, 300.000 de euro.

Ce spune Dragoș Dolănescu despre conacul impresionant din Sinaia

Mezinul familiei Dolănescu a decis să renunțe la moștenirea primită după opt de războaie cu fratele lui, Ionuț, prin tribunale, pentru averea de un milion de euro, lăsată de celebrul lor tată. Dragoș Dolănescu a povestit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre decizia de a vinde impresionantul conac din Sinaia:

„Am anunțat acum doi ani că vreau să închiriez casa cuiva sau să o transform în pensiune, în care să se asculte la masă muzica tatălui meu, însă nu am găsit pe nimeni care să mă ajute să-mi împlinesc acest vis. Dacă o las nelocuită devine o paragină, păcat de ea. Așa că azi o scot la vânzare, cu 300.000 de euro, prețul zonei, este o casă foarte mare, cu 15 camere, plus un teren de 2.000 de metri pătrați”.

Vila din Sinaia a fost construită în 1993. Are un teren de 2.000 mp

Întrebat de reporterii impact.ro dacă o vinde cu tot cu mobila aleasă în urmă cu peste 20 de ani de celebrul Ion Dolănescu, Dragoș a menționat:

„Păi, nu mai am ce să fac cu toate lucrurile din casă. Nu mai sunt nici noi, deși sunt în stare bună, mai pot fi folosite. Sunt niște mese, patul în care a dormit tatăl meu, mobila de bucătărie, niște canapele. O să iau de acolo doar tablourile cu Ion Dolănescu, care încă mai sunt pe perete, și albumele lui muzicale”.

Acesta este dormitorul în care se retrăgea Ion Dolănescu, după petrecerile de pomină (captură Antena 3)

Dragoș Dolănescu vrea să cumpere trei case pentru copiii lui din Costa Rica

Dragoș Dolănescu are mari planuri cu banii: „Din suma pe care o voi primi pe vilă le voi cumpăra case celor trei copii ai mei din Costa Rica, acești bani nu sunt pentru mine, ci pentru ei, ca amintire de la bunicul lor”, a mai adăugat el.

În această perioadă, Dragoș este preocupat, în calitate de deputat, de situație grea din Costa Rica, unde pandemia de coronavirus a făcut ravagii: ”Avem peste un milion de șomeri, nu au ce mânca, noi, ca politicieni, trebuie să le asigurăm mâncarea, le ducem tuturor saci cu făină, cu orez, cu fructe. Turismul este pe butuci, anul acesta, mulți din asta trăiau, acum trebuie să le găsim noi locuri de muncă, să ne reorientăm spre alte domenii de activitate. Iubesc oamenii, îl moștenesc pe tatăl meu, și el a cochetat cu politica”.

Averea lui Dragoș Dolănescu, copiii lui: Ion (16 ani), Maria (21 de ani) și Darius (10 ani)

Dragoș Dolănescu s-a luptat opt ani cu Ionuț, în Tribunal, pentru moștenirea de un milion de euro

Ion Dolănescu a încetat din viaţă în 2009, în urma unui infarct, la vârsta de 65 de ani. După decesul artistului nepereche, cei doi băieți ai lui, Dragoș și Ionuț, au dus un adevărat război al nervilor și al declarațiilor, pentru moștenirea de aproape un milion de euro, disputată timp de opt ani în Tribunal. La final, casa din strada Caimatei, evaluată de experţi la 685.000 de euro, i-a revenit lui Ionuț, iar vila din Sinaia, în valoare de 300.000 de euro, a primit-o Dragoş. Ei au mai avut de împărțit, printre altele, casa şi terenul din Str. Hagi Dina, evaluate la 6.000 de euro, casa cu teren de la Butimanu, de 5.500 de euro și câteva terenuri în Tunari, evaluate la suma de 61.000 de euro. Drepturile de autor, estimate la peste 70.000 de euro, i-au revenit doar lui Ionuț:

„Nu casele și terenurile erau importante, ci drepturile de autor, corect era să ne fie împărțite în mod egal”, este de părere Dragoș Dolănescu, vizibil afectat de nedreapta decizie judecătorească.

Ionuț, Ion și Dragoș Dolănescu

PlaySport
Scene IREALE în gala RXF! Arbitrul l-a făcut KO pe unul dintre luptători: „Te-am mirosit. Erai mort, matolit rău”
Ego.ro
ULUITOR Cum arăta Larisa lui Pescobar înainte de operațiile estetice. IMAGINI BOMBĂ
Digi24
Caz șocant la Galați: patru elevi de liceu s-au filmat făcând sex cu o colegă și au răspândit clipul în școli și pe rețele sociale
Cancan.ro
Comoara pe care nu știai că o ai acasă! La ce preț se vinde o bancnotă de 5 lei din anul 1920, acum, în 2024
GSP.ro
Poveste neștiută cu Leni Celnicu, prima soție a lui Hagi: „Gică n-a mai vorbit cu mine, crezând că eu am pus treaba la cale. Dar nu eram chiar atât de pervers”
Stirile PROTV
Anunț-șoc la Buckingham! Vestea de care se temeau toți
Romania TV
Bomba bombelor! Antena 1 îi vrea înapoi pe Scărlătescu, Bontea și pe Dumitrescu. Vor primi salarii colosale și vor avea și propriile clauze în contract
Capital.ro
E interzis pentru chiriași și proprietarii de apartamente! Lege pentru românii care stau la bloc
EVZ.ro
Kate Middleton are cancer. Anunțul a fost făcut chiar de prințesă
Adevarul
Oamenii de știință au descoperit că Viagra prelungește viața bărbaților
BZI.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Spynews.ro
Radu Ayan, băiețelul de 2 ani dispărut în Botoșani, a fost externat! Micuțul și părinții lui au făcut declarații: ”Nu avem cuvinte” / VIDEO
Libertatea.ro
Dezvăluiri. Ce face fiul primarului în baza sportivă de 300.000 de euro din Conțești, Dâmbovița
Sport.ro
FOTO "Nu găsesc bikini potriviți pentru mine". Cum arată sportiva care a fost desemnată "cea mai sexy voleibalistă"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Suma uriașă pusă pe masă de Antena 1 pentru a-și aduce vedetele înapoi. Dan Negru, Bendeac, Scarlătescu, Bontea și Dumitrescu, la un pas să se întoarcă
Redactia.ro
Shakira nu uită și nu iartă! Cum l-a numit pe Pique, la aproape doi ani de la despărțire
Digisport.ro
O recunoști? Este cea mai iubită cântărețe din Epoca de Aur și a fascinat publicul încă de la prima apriție pe scenă
Click.ro
Boala misterioasă fără leac care te face captiv în propriul tău corp. Aproape toți cei afectați sunt urmașii aceleiași persoane
Digi24
Totul începe cu un joc sexual. Ce a pățit o femeie din Capitală care s-a dus acasă cu un bărbat cunoscut pe net
Digi24
Fenomen astronomic unic. Când și cum poate fi văzut
EVZ.ro
Neatza cu Răzvan și Dani. Ioniță și Viorica de la Clejani, cadou fabulos din partea lui Johnny Depp: ”Marele actor mi-a făcut...” / VIDEO
Spynews
Schimbare spectaculoasă de look pentru Gabriela Prisăcariu! Cum arată soția lui Dani Oțil
BZI.ro
Germania, decizie ISTORICĂ! Se pregătește de RĂZBOI: Nu există alternativă
Capital.ro
Influența eclipsei de Lună plină din 25 martie 2024 pentru fiecare zodie | Zodia care face schimbare majoră în carieră
Antena 3
Delia a ajuns la o clinică privată, pe perfuzii! Fanii s-au îngrijorat când au văzut imaginea postată de artistă
BZI.ro
Lourdes Leon, aproape dezbrăcată la un eveniment. Imagini incendiare cu fiica Madonnei
TV Mania
Rusia AMENINȚĂ familiile din România: Vor fi PRIMELE ȚINTE!
Mediaflux
Radu Ayan, băiețelul de 2 ani dispărut în Botoșani, a fost externat! Micuțul și părinții lui au făcut declarații: ”Nu avem cuvinte” / VIDEO
Spynews.ro
Rugăciunea pe care să o rostești în fiecare seară din postul Paștelui: atrage norocul în casă
Realitatea.net
Mario Fresh a șters toate pozele de pe Instagram, inclusiv cele cu Alexia Eram. Anunțul său: „Un capitol frumos se termină aici”
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro