Un puști de 10 ani a câștigat 30.000 de euro cu o invenție care ajută Poliția în misiunile sale

Un puști de 10 ani a câștigat 30.000 de euro cu o invenție care ajută Poliția în misiunile sale
Un copil a fost răsplătit cu 30.000 de euro pentru o inveție care ajută Poliția

Un copil de doar 10 ani a reușit să ajute oamenii legii. Acesta s-a gândit la o inveție care să le ușureze munca. Despre ce este vorba? Puștiul a fost răsplătit cu 30.000 de euro.

Un copil a fost răsplătit cu 30.000 de euro pentru o inveție care ajută Poliția

Brady Snakovsky a aflat că animalelor antrenate special de Poliție nu li se eliberează automat veste antiglonț, așa că a știut că trebuie să facă ceva pentru necuvântătoare. Micuțul urmărise o emisiune în urmă cu aproape doi ani în care a observat că K-9 nu era la fel de protejat ca și cel care-l acompania în misiune, arată edition.cnn.com. De atunci, s-a gândit că trebuie să inventeze ceva care să le fie de ajutor. Am urmărit emisiunea împreună și nici nu am observat că câinele nu purta o vesta”, a declarat pentru CNN Leah Tornabene, mama lui Brady. Mama tânărului a susținut că a fost surprinsă că un copil la vârsta lui ar putea recunoaște o reală probemă și că ar putea să și găsească o soluție pentru a o remedia. Perspectiva fiului său a făcut-o foarte mândră.

Observația puștiului a declanșat începutul unei strângeri de fonduri pentru a furniza veste antiglonț câinilor de poliție și militari. El a creat atunci o pagină numită GoFundMe, care i-a permis în cele din urmă să achiziționeze primele patru veste. Până la momentul acesta, Brady a furnizat peste 257 de veste și a strâns peste 315.000 de dolari. De asemenea, s-a ocupat de această problemă și pentru câinii militari din Afganistan. Majoritatea oamenilor nu realizează că forțele de poliție care au unități K9 trebuie să se bazeze pe ajutorul donațiilor.

Un puști de 10 ani vine în ajutorul câinilor de poliție și militari
Un puști de 10 ani vine în ajutorul câinilor de poliție și militari

„K-9 Benny este preferatul meu”

„K-9 Benny (este preferatul meu) pentru că gestionarul său a fost atât de recunoscător încât a început să plângă”, a spus Brady, adăugând că cei doi au devenit buni prieteni. Micuțul s-a aventurat recent și într-un nou proiect local pentru crearea unui parc pentru câini în Brunswick, Ohio, chiar lângă orașul său natal. Spațiul este închis o dată pe săptămână pentru a se antrena cu persoanele care le au în vedere.

Brady a aflat că animăluțele de poliție au nevoie adesea de un loc unde să practice și să își facă pregătirea lunară de care au nevoie, așa că a decis să facă primii pași pentru a pune pe picioare un astfel de cadru de care este nevoie. „Îmi place să văd zâmbetul pe fața celor care îi manipulează.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI