Un primar a fost filmat în timp ce le dădea oamenilor bani lângă secția de votare. Ce sumă a oferit

Un primar a fost filmat în timp ce le dădea oamenilor bani lângă secția de votare. Ce sumă a oferit

În acestă duminică au existat câteva incidente ieșite din tipar, odată cu alegerile prezidențiale. Un primar a fost filmat în timp ce le dădea oamenilor bani, aflându-se chiar lângă secția de vot. Acesta a oferit sume de bani alegătorilor, dar totul a ieșit la iveală, la scurt timp.

Un primar a fost filmat în timp ce le dădea oamenilor bani lângă secția de votare

În țară au fost semnalate mai multe incidente, pe 10 noiembrie 2019, în cadrul alegerilor electorale. Secțiile de votare se închid la ora 21:00, în toată țara, iar în urmă cu câteva ore, un primar a fost fotografiat când oferea sume de bani. Este vorba despre un edil din județul Constanța, care a fost pozat într-o asemenea ipostază șocantă. De asemenea, se pare că bărbatul ar avea și un dosar penal, potrivit Digi24.

Un primar a fost filmat în timp ce le dădea oamenilor bani lângă secția de votare. Ce sumă a oferit
Edilul din județul Constanța a fost sancționat, după ce a fost flmat și fotografiat când oferea bani (sursă foto: Digi24)

Primarul din județul Constanța a fost pozat când le oferea bani alegătorilor, fiind în apropiere de o secție de vot. Acesta și-a motivat gesturile, spunând că i-a dat banii președintelui unei secții de votare, deoarece suma de 10 lei, pentru mâncare, ar fi una insuficientă. Pe numele edilului a mai fost deschis un dosar penal, duminică, pentru coruperea alegătorilor. Totodată, autoritățile au fost sesizate, iar la Constanța au început și câteva verificări, după apariția respectivei imagini.

„Referitor la imaginile apărute în spațiul public cu privire la un eveniment produs într-o secție de votare din localitatea Furnica, vă comunicăm faptul că ne-am autosesizat și efectuăm verificări cu privire la situația de fapt”, au anunțat reprezentanții IPJ Constanța.

Ce sumă a oferit a oferit primarul

Martorii care au asistat la acest incident cât se poate de grav, pentru care a fost deschis ulterior un dosar penal, au mai fost de părere că cel din imagine este un primar PSD, al comunei Dumbrăveni. Acesta a purtat o discuție cu un președinte de la o secție de votare, iar când se afla în fața respectivei secții, a scos suma de 150 de lei, pe care i-a oferit celui din comisia de vot. Mai mult, primarul din județul Constanța și-a motivat gestul, spunând că erau banii necesari pentru a achita o comandă de mâncare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI