Incidente la o secție de votare din județul Botoșani. Ce era scris în toate cabinele de vot

Incidente la o secție de votare din județul Botoșani. Ce era scris în toate cabinele de vot

Scrutinul de duminică, 10 noiembrie, pentru alegerile prezidențiale nu a fost marcat de incidente majore. Totuși, au existat câteva excepții și una dintre ele a fost semnalată în județul Botoșani.

Votul la alegerile prezidențiale, în primul tur, nu a fost lipsit de incidente. Unul dintre ele s-a petrecut în județul Botoșani, acolo unde preşedinta unei secţii de  votare a chemat Poliţia. Motivul: anumite inscripții care se regăseau în toate cabinetele de vot.

Polițiștii au sosit rapid la fața locului.

Incidente la o secție de votare din Botoșani

Sondaj exit poll romania tv alegeri prezidențiale
Exit poll, ora 12.00, potrivit sondajelor realizate pe internet

Incidentul electoral a fost semnalat în județul Botoşani, la o secţie de votare din satul Cătămărăşti, comuna Mihai Eminescu, în apropiere de municipiul Botoşani. Preşedinta secţiei de votare este cea care a sesizat Poliţia.

Femeia a observat că în toate cabinele de vot sunt inscripționate numele a două partide politice. Culmea, aceste partide aveau candidați înscrişi în cursa pentru prezidenţiale. Imediat, polițiștii au deschis o anchetă și au sesizat și Biroul Electoral Judeţean.

Deocamdată, însă, nu se știe cine a inscripționat cabinele de vot și nu s-a aflat nici care sunt numele celor două partide inscripționate pe pereți. 

Datele actualizate în timp real de la BEC arată că, până la ora 18:30, votaseră 7.984.935 de români. Prezența era de aproape 44%.

În diaspora, numărul românilor care au votat a sărit de pragul de 600.000.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI