Un nou termen în cazul crimei din Oneşti. Ce au cerut ambii inculpați prezenți prin videoconferință

Un nou termen în cazul crimei din Oneşti. Ce au cerut ambii inculpați prezenți prin videoconferință
Un nou termen în cazul crimei din Oneşti. Ce au cerut ambii inculpați prezenți prin videoconferință

Un nou termen a fost dat în cazul Moroșan și cele două crime de la Onești. Ambii inculpați au fost prezenți prin videoconferință. Aceștia au făcut demersuri pentru amânarea judecății pentru lipsă de apărare.

Prim termen în cazul crimelor de la Onești

Inculpații au fost prezenți prin videoconferință, iar autorul crimelor de la Onești avea o atitudine de vedetă, prin postură și gesturi. Acesta se afla în camera de videoconferință a Penitenciarului Iași fără mască de protecție.

De asemenea, în aceeași încăpere se aflau și alți polițiști, dar și inculpați care așteptau să fie audiați. Ambii inculpați solicită termen pentru a angaja un avocat, în lipsă de apărare.

Cum încearcă criminalul din Oneşti să scape de pușcărie

Gheorghe Moroșan încearcă să scape de închisoare, chiar dacă a declarat că nu regretă că a ucis doi oameni. După ce a sechestrat timp de câteva ore, apoi ucis doi muncitori, criminalul încearcă să iasă cu orice preț din închisoare.

Bărbatul le-a cerut judecătorilor și a încercat să-i convingă să îl lase în arest la domiciliu. Anterior, Gheorghe Moroșan a recunoscut că i-a ucis pe cei doi muncitori, spunând că nici la el nu s-a gândit nimeni atunci când i-a fost luat apartamentul.

Potrivit avocatului Adrian Cuculis, nu există niciun motiv pentru care vinovatul să fie eliberat din închisoare. Acesta a mai precizat că solicitarea lui este un sfidătoare în privința anchetei și a autorităților.

„Rechizitoriul pe care l-au întocmit procurorii este unul foarte clar. Faptele sunt absolut probate. Deși vorbim de presupusul criminal pentru că trebuie să intervină o hotărâre judecătorească definitivă de condamnare, vă spun din rechizitoriu că lucrurile sunt probate, el trebuie să fie condamnat.

Solicitarea lui este una care vine să își bată joc de anchetă și să se mai plimbe pe la instanțe. Este o tactică veche a celor care sunt în arest, mai ales când vor să mai iasă la lumina zilei. Nu există niciun motiv pentru care el ar trebui să fie cercetat în arest la domiciliu. Din punctul meu de vedere, cererea lui o să fie respinsă.”, a explicat Adrian Cuculis la Antena 3.

În luna martie a acestui an, Gheorghe Moroșan a sechestrat și ucis doi oameni. Tragedia a avut loc în apartamentul acestuia, iar ambele victime au murit, unul la spital, iar celălalt în locuință. De asemenea, arestată a fost și soția criminalului, fiind acuzată de complicitate la infracțiunea de lipsire de liberate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI