Cum încearcă criminalul din Oneşti să scape de pușcărie, deși a declarat că nu regretă că a ucis 2 oameni

Cum încearcă criminalul din Oneşti să scape de pușcărie, deși a declarat că nu regretă că a ucis 2 oameni
Criminalul din Onești vrea să scape de închisoare cu toate că a recunoscut că a omorât 2 oameni

Criminalul din Onești încearcă să scape de închisoare. Bărbatul a declarat că nu regretă că a ucis 2 oameni. Mărturiile bărbatului au șocat o țară întreagă. Ce se întâmplă în cazul său?

Dublă crimă la Onești: bărbatul care a omorât 2 oameni vrea să scape de închisoare

Criminalul din Onești vrea în libertate! Bărbatul care a sechestrat și ucis doi muncitori încearcă să iasă acum cu orice preț din închisoare. Bărbatul a ajuns azi în fața judecătorilor și a încercat din nou să-i convingă să-l lase în arest la domiciliu.

Gheorghe Moroșan a declarat anterior că nu regretă faptul că a ucis doi oameni, implicit recunoscând fapta comisă, motivând că nici la el nu s-a gândit nimeni în momentul în care i-a fost luat apartamentul.

Avocatul Adrian Cuculis a declarat că nu există niciun motiv pentru care inculpatul să fie eliberat din închisoare, precizând că solicitarea lui este una sfidătoare în privința autorităților și a anchetei.

„Faptele sunt absolut probate. El trebuie să fie condamnat”

„Rechizitoriul pe care l-au întocmit procurorii este unul foarte clar. Faptele sunt absolut probate. Deși vorbim de presupusul criminal pentru că trebuie să intervină o hotărâre judecătorească definitivă de condamnare, vă spun din rechizitoriu că lucrurile sunt probate, el trebuie să fie condamnat.

Solicitarea lui este una care vine să își bată joc de anchetă și să se mai plimbe pe la instanțe. Este o tactică veche a celor care sunt în arest, mai ales când vor să mai iasă la lumina zilei. Nu există niciun motiv pentru care el ar trebui să fie cercetat în arest la domiciliu. Din punctul meu de vedere, cererea lui o să fie respinsă.”, a explicat Adrian Cuculis la Antena 3.

Context

Context: Gheorghe Moroșan a sechestrat și ucis doi oameni la începutul lunii martie a anului curent. Tragedia a avut loc în apartamentul acestuia. Ambele victime au murit – una în locuință, cealaltă la spital.

Soția bărbatului a fost reținută și este acuzată de complicitate la infracțiunea de lipsire de libertate. Polițiștii au intervenit în forță la apel și l-au împușcat pe agresor în timpul acțiunii.

„În jurul orei 17,00, în timp ce inculpatul M.G. se afla în continuare în balcon, în partea stângă a acestuia aflându-se victima P.D., iar în partea dreaptă victima I.S., ca urmare a unui gest de apărare efectuat de P.D., care l-a lovit cu piciorul pe inculpat, M.G. a început să îi agreseze pe cei doi cu arma albă avută asupra sa, cu lungimea lamei de 27 centimetri.

După prima lovitură aplicată victimei P.D. în interiorul balconului, aceasta, victima I.S. şi inculpatul M.G. au părăsit balconul, iar în interiorul apartamentului inculpatul a continuat să lovească în mod repetat cele două victime cu acel cuţit”, arătau procurorii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI