Un nou scandal zguduie casa Puterea Dragostei, la Kanal D. Andreea Mantea, între ciocan și nicovală

Un nou scandal zguduie casa Puterea Dragostei, la Kanal D. Andreea Mantea, între ciocan și nicovală
Nou scandal la Puterea Dragostei! Un concurent a încins spiritele în casa fetelor

Nou scandal la Puterea Dragostei! Spiritele s-au încins…tot în casa fetelor. Andreea Mantea nu știe ce au fetele de împărțit, pentru că toate susțin că nu ar exista un măr al discordiei, dar cu toate astea se jignesc și se atacă exact ca la ușa cortului. Ce s-a întâmplat în episodul de azi?

Scandal de zile mari la Puterea Dragostei

Noii concurenți veniți în casă zilele trecute: Kevin, Denisa și Marius, au avut parte de un mare scandal. În casa fetelor sunt urlete și trâmbițe, din cauza unui bărbat…deși niciuna nu a vrut să recunoască. Cea care a ridicat mingea la fileu doar cu apariția sa a fost Ella, bruneta de care s-a îndrăgostit Jador în sezonul trecut. În casă se află deja Mariana, moldoveanca ce nu-l scapă din ochi pe artist, fata care a realizat o premieră pentru cele două sezoane.

Nou scandal în casa Puterea Dragostei
Nou scandal în casa Puterea Dragostei

Șatena i-a „furat” numele de familie și s-a autodenumit soția lui. Jador a clarificat chiar în episodul de ieri toată situația și i-a spus că nu simte nimic pentru ea și că nu vor fi niciodată împreună. De asemenea, i-a atras atenția pentru faptul că îi reproșează multe lucruri Ellei, cea pe care chiar Mantea a readus-o ieri în emisiune, după ce fanii au cerut asta.  Una peste alta, Mariana se hrănește cu o iubire pe care o consumă singură, iar fetele sunt exasperate în continuare de abordarea sa gălăgioasă în orice subiect care se consumă în casă.

 „Esti stricata!”

„Eu i-am despărțit! Mie nu mi-e frică de ea(Ella). Vorbește normal. Calmează-te! Tu mereu spui că nu sunt la nivelul tău. Tu ești mincinoasă, eu nu vreau să tac! Nu înțeleg de ce ai tu video cu Jador. Sunteți rele și ar trebui să vă asumați răutatea voastră”
Mariana 

„Tu ai 500.000 de cuvinte, nu ne înțelegem. Eu nu mă cobor la nivelul tău. E dialog, nu monolog. Femeie, ești stricată. Să nu mai vii după mine, ți-l las pe Jador, minți în continuu”
Ella

„Mariana, de trei luni de zile te suport. INdirect sunt obligată de tine ca să îmi ridic vocea, altfel nu ne auzim”
Ligi