Mary de la Puterea Dragostei, dezvăluiri dure despre relaţia cu Cristi de la Insula Iubirii: „Am plâns mult”

Mary de la Puterea Dragostei, dezvăluiri dure despre relaţia cu Cristi de la Insula Iubirii: "Am plâns mult"

Mary și Iulian, cuplul brăilean venit pentru a-și testa relația la ”Insula Iubirii” s-a destrămat, iar în urmă au rămas suspine, dar nu din cauza iubirii care s-a dus pe apa sâmbetei, ci a ispitei Cristi. Tânăra a făcut dezvăluiri dure la ”Puterea Dragostei”, noua emisiunea a cărei parte este, despre relația cu acesta.

Mary de la Puterea Dragostei, dezvăluiri dure despre relaţia cu Cristi de la Insula Iubirii

Mary și Iulian au venit în sezonul 4 al show-ului ”Insula Iubirii” pentru a-și testa dragostea. În final, cuplul venit din orașul cu salcâmi s-a destrămat. El tăcut, dar atras de Irina, ea vulcanică , atrasă de Cristi, au plecat separat, ea cu gândul la ispită, dezvoltând o simpatie față de el, după aventura din Thailanda. Cu toate acestea, urme și întrebări sunt și acum.

Mary de la Puterea Dragostei, dezvăluiri dure despre relaţia cu Cristi de la Insula Iubirii:
Mary și Cristi

După experiența de la Antena 1, cei doi au luat-o pe drumuri diferite. Despre el nu se știu multe, iar despre ea se cunoaște că a plecat pentru o scurtă perioadă în Italia, de unde s-a întors pentru a participa la ”Puterea Dragostei”. În cadrul emisiunii de zi, prezentată de Andreea Mantea, brăileanca a povestit cât de mult a fost judecată după ce a fost implicată într-o relație amoroasă cu o ispită de pe insulă.

”Oamenii nu își dau seama că pot face rău printr-o părere spusă pe internet”

„Am plâns foarte mult. De când s-au difuzat scenele acelea, un an de zile, cred că am trecut prin toate stările posibile, acum eram tristă, mâine eram fericită. Oamenii nu își dau seama că pot face rău printr-o părere spusă pe internet, banală sau fără sens.

Poate atunci, am fost mai slăbuță, poate nu aveam încredere în mine și atunci când toți aruncau cu reproșuri în mine, mă simțeam foarte încolțită și nu știam în ce direcție să o apuc”, a povestit Mary pentru wowbiz.ro. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI