Un nou scandal între interlopi. Au intrat cu mașina în oameni. Ce face Poliția

Un nou scandal între interlopi. Au intrat cu mașina în oameni

S-a iscat un nou scandal de proporții între clanurile interlope, de această dată la Mugureni, unde o mașină a intrat în mulțime, iar o tânără a fost rănită. Șeful uneia dintre cele două grupări ar fi fost și el lovit de autoturism. Poliția a deschis o anchetă.

O nouă confruntare în lumea interlopă

O confruntare violentă a avut loc, joi, la Mugureni, județul Vaslui, între două clanuri interlope. Liderul clanului Sandu ar fi fost accidentat cu mașina de către un membru al clanului Murui, victimă fiind și o tânără de 21 de ani, care a fost rănită după ce individul a intrat cu mașina într-o mulțime adunată pe stradă. Oamenii legii au deschis o anchetă în urma confruntării dintre cele două clanuri interlope și au reușit să calmeze spiritele.

„Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, pe raza orașului Murgeni, județul Vaslui, mai multe persoane s-au adunat pe o stradă din zona centrală a orașului, tulburând ordinea și liniștea publică.

La fața locului au intervenit imediat polițiștii, jandarmii și polițiștii locali și, suplimentar, au fost dirijate în zonă echipaje de poliție, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui“, se arată într-un comunicat remis de IPJ Vaslui.

O tânără de 21 de ani, victima răfuielii

Autoritățile au mai transmis că au fost sesizate cu privire la situație în jurul orei 17:35. Deși polițiștii spun că nu au rezultat victime în urma confruntării, presa locală din Vaslui notează că o tânără a fost rănită în urma impactului cu mașina. Fata de 21 de ani a suferit o contuzie lombară și a primit îngrijiri medicale la față locului.

Aceasta nu și-a dat acordul pentru a fi transportată la spital. După mai bine de trei ceasuri, polițiștii au reușit să calmeze spiritele încinse.

„În cauză, a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniştii publice și distrugere“, au transmis reprezentanții IPJ.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI