EXCLUSIV Confruntare de gradul 0 între clanurile Duduianu și Rinu. Ce îi obligă polițiștii să facă, după ce au mințit în declarații

Frații Duduianu au ajuns în arest și sunt acuzați de tentativă de omor. Vor da ochii cu cel care le-a ucis fratele

O confruntare de gradul 0 va avea loc între clanurile Duduianu și Rinu, pe holurile arestului Capitalei! Grațian și Ciprian Duduianu au ajuns în arestul poliției și sunt încarcerați chiar în celula de lângă cel care le-a omorât fratele. Mai mult, zilele viitoare, ei vor fi nevoiți să stea față în față cu Richard Gheorghe, călăul lui Emi Pian.

Confruntare de gradul 0 între clanurile Duduianu și Rinu, în fața polițiștilor

La numai trei zile de la înmormântarea liderului clanului Duduianu, poliția a descins în această dimineață în locuințele clanului, în căutarea armelor albe pe care le-au folosit în altercația din noaptea de 5 august, atunci când un membru al clanului Rinu i-a secționat artera femurală lui Emi Pian, care a dus la decesul acestuia. Pentru a evita un adevărat măcel, poliția a așteptat ca Duduienii să își conducă liniștiți ruda pe ultimul drum, pentru ca mai apoi să facă descinderi și să îi ducă în cătușe la sediul poliției pe Ciprian și Grațian Duduian.

Conform surselor judiciare, cei doi au fost implicați în scandal, iar acum se află după gratii pentru 24 de ore, fiind acuzați de tentativă de omor, după ce l-au bătut și tăiat pe mâini pe Richard Gheorghe, rivalul lor și cel care l-a omorât pe fratele lor. Avocata familiei a mărturisit faptul că cei doi nu au făcut nicio declarației poliției și nu se simt vinovați pentru nimic.

Frații Duduianu au ajuns în arest și sunt acuzați de tentativă de omor. Vor da ochii cu cel care le-a ucis fratele
Frații Duduianu au ajuns în arest și sunt acuzați de tentativă de omor. Vor da ochii cu cel care le-a ucis fratele

Procurorul cere confruntare directă între cele două clanuri

Surse judiciare au mai declarat pentru impact.ro că Ciprian Duduianu l-a lovit cu pumnii și picioarele pe tânărul de 27 de ani, după ce a observat că acesta a încercat să îi taie gâtul lui Emi Pian. Grațian a intervenit și el cu un cuțit și a încercat să îl atace pe Richard în încercarea de a-și proteja frații. În altercație, Emi Pian, care nu avea asupra lui nicio armă albă sau de orice fel, a suferit răni incompatibile cu viața și a murit la spitalul Universitar din Capitală.

Pentru că declarațiile celor prezenți la altercație se bat cap în cap, iar vecinii nu au putut vedea clar ce s-a întâmplat, Ciprian și Grațian Duduianu vor participa, zilele viitoare, la o confruntare cu criminalul fratelui lor: “Un verișor al fraților Duduianu a fost și el implicat în altercație și este reținut, fiind acuzat tot de tentativă de omor. Cei trei se află în arestul poliției, chiar lângă celula în care se află Richard Gheorghe.

Duduienii spun că nu au făcut altceva decât să se apere de tânărul care primise ordine să îl omoare pe Emi Pian. Ei susțin că nu aveau arme albe și că și-au folosit decât mâinile și picioarele în acea bătaie, în timp ce membrii clanului Rinu susțin că Duduienii erau blindați de arme albe. Așa că vor sta față în față și va avea loc o confruntare, iar un procuror va decide cum s-au întâmplat, cu exactitate, faptele și ce încadrare riscă fiecare”, ne-au mai spus sursele noastre!

Fiul lui Pian a leșinat la poliție

Gabriel Duduianu, poreclit Aly, cunoscut ca un tânăr cuminte, fără implicații în cămătărie ori alte fapte de acest gen, a fost martor al întregului masacru și a început să urle în momentul în care și-a văzut tatăl într-o baltă de sânge. Lui i s-au luat declarații chiar în acea dimineață, însă era atât de șocat încât nu a putut fi coerent.

Astăzi, Aly a ajuns din nou la poliție pentru declarații, având doar calitatea de martor, însă i s-a făcut rău atunci când a început să rememoreze momentele tulburătoare. Potrivit surselor, acesta ar fi extrem de afectat de moartea tatălui său, plânge fără oprire, nu a dormit de cinci zile și nici nu poate mânca.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI